dilluns, d’octubre 15, 2007

Teresa | Ens miren

Teresa de Cepeda y Ahumada
:
Cuanto mayor es la fuerza de su contemplación, cuanto mayor es el perfeccionamiento de su oración y sus métodos para acercarse a Dios y dialogar con Él, cuanto mayor es esa familiaridad antes mencionada, más siente la autora el peligro de que todo sea engaño o impostura del demonio.
:
Javier Marías, parlant de Santa Teresa de Jesús a Vida del fantasma, Ed. El País - Aguilar, Madrid, 1995, p. 123.

Ens miren
:
No, no parlaré del film de terror homònim del títol el cartell del qual il·lustra aquest post. No. Només quatre ratlles per deixar constància que, almenys de l'àrea que (provisionalment) presideixo a l'Ajuntament, uns quants ajuntaments n'han volgut conèixer alguns aspectes. Em fa cert rubor de parlar-ne (però és que no em queden àvies...) i també repetir el que diuen de nosaltres, però el cert és que les polítiques de seguretat, protecció civil i mobilitat de Mataró, ja des de fa temps, són un punt de referència dins l'àmbit de les polítiques municipals el nostre país. En pocs dies ens han visitat regidors de Badalona, Rubí i Manresa (demà passat) i l'alcalde de Cambrils. El que ells no saben, i és part del truc, és que nosaltres també n'aprenem molt d'aquests intercanvis. I que això, conèixer món i comparar-lo amb casa teva, és una de les coses que més hem de fer i que fem massa poc.

.

4 comentaris:

Napoleón Bonaparte ha dit...

Hola Ramón,

supongo que es el día de los Links.

El último link de tu opinión, me manda a www.capgros.com pero a todas las noticias relacionadas con seguridad allí publicadas. No se, igual es tu intención, pero están todas las noticias sobre seguridad. Las "malas" también y son muchas.

Un saludo

Ramon Bassas ha dit...

Gracias, en breve lo resolveré. Aunque también las 'malas' son buenas para reflexionar.

Joan Safont ha dit...

La veritat que visitar Santa Maria de la Victòria, potser havent visitat els curiosos caputxins de Via Veneto i abans d'entrar per curiositat a l'esglèsia dels nordamericans, Santa Susanna, extasia de totes totes. M'hi va fer quedar una bona estosa, absolutament extasiat amb aquest magnífic extasi, on segurament Bernini va tenir una inspiració més mundana, terrenal que divina.

Impresionant.

Ramon Bassas ha dit...

Joan
Aquesta és la gràcia de l'escultura. La divinitat mundana, 'Dios en los pucheros'.