dimecres, d’octubre 10, 2007

Nacionalistes espanyols | 'Valors' a la venda | Pedagogia pressupostària

Nacionalistes espanyols
:
Què us deia...? Ser nacionalista consisteix en prendre un símbol de tots com a propi dels que pensen d'una determinada manera, unint patriotisme amb nacionalisme, veient com a principal factor de conflicte polític tot allò que té a veure amb els atacs a la pàtria. Vaja, ara també s'hi apunta Rajoy i el seu Partit. La bandera, el 12 d'octubre, l'himne... són reivindicats com a propis del partit i no com a compartits d'aquesta terra comú i diversa d'Espanya. El que fa el mateix a l'altra banda, procura excloure'n Catalunya. En aquest joc de miralls es perd el sentit de la realitat, ben segur.
:
Valors a la venda
:
No, no es venen els valors (excepte els de les accions) sinó la darrera edició de la revista que es publica des de Mataró per tot el món. En aquest número, monogràfic sobre la solitud. Ja en vaig fer algun tastet.
:
Pedagogia pressupostària
:
És encomiable l'esforç de síntesi i pedagògic que fa el diputat Manuel Mas al seu bloc amb les vuit (de moment) entregues que ha anat publicant sobre els Pressupostos Generals de l'Estat per 2008. Són Xifres-1. La magnitud, Xifres-2. Les polítiques, Xifres-3. Les prioritats, Xifres-4. Els executors, Xifres-5. Els ingressos, Excuses i Compareixences-1. La perversió del...
:
Publica un comentari a l'entrada