dimarts, de març 04, 2008

No ens fallis | Torna Rouco

La campanya optimista - XII
:
:
Els resultats del cara a cara d'ahir semblen encara més contundents que els de l'anterior, amb una clara victòria del candidat socialista, que combinava les propostes que no refusaven el cos a cos amb el candidat conservador. A destacar les sis mesures que proposarà Zapatero l'endemà de guanyar les eleccions en matèria de política econòmica, o el compromís solemne de recolzar el Govern en matèria antiterrorista "guanyi qui guanyi les eleccions i sense condicionants". Per cert, avui hem sabut que el comerciant citat per Rajoy descarta que el castellà estigui perseguit a Catalunya. Vegeu el Llibre Blanc que va exhibir Zapatero. Vegeu també el post de Cinto Amat.
:
Ara, el vídeo d'avui:
:


:

:
Torna Rouco
:
Com un pebrot mal digerit, com un malson, com una consolació de Rajoy avançada, com una nova prova de fe, com les xarxes que recollim sense pesca, com una demostració que podem ser pecadors i cristians, com una exigència a que no ens hi confonguin, com un revulsiu. I com que ningú com en Jordi Llisterri pot explicar-ho millor, us transcric íntegre el seu post:
:

Tot torna
:
Si fa cinc anys algú m’hagués dit que jo esperaria que es reelegís president de la Conferència Episcopal a un bisbe teòleg dels kikos i imposat a Bilbao i que em plaurien bona part de les aportacions d’una papa anomenat Ratzinger... l’hauria pres per imbècil. Doncs bé, ni això.
Torna Rouco, si es que mai havia marxat.
:
Llegiu en tot cas la descripció del
discurs del Blázquez sobre el funcionament i la missió de les conferències episcopals. Caldrà reclamar que sigui així i recordar que el president no és l'amo dels bisbes.
:
PD: Rouco ja ha
dit que ell no és l’amo dels bisbes, però cal recordar que si el van tombar fa tres anys fa ser per actuar com si ho fos.

:
Publica un comentari a l'entrada