dimarts, de març 04, 2008

No ens fallis | Torna Rouco

La campanya optimista - XII
:
:
Els resultats del cara a cara d'ahir semblen encara més contundents que els de l'anterior, amb una clara victòria del candidat socialista, que combinava les propostes que no refusaven el cos a cos amb el candidat conservador. A destacar les sis mesures que proposarà Zapatero l'endemà de guanyar les eleccions en matèria de política econòmica, o el compromís solemne de recolzar el Govern en matèria antiterrorista "guanyi qui guanyi les eleccions i sense condicionants". Per cert, avui hem sabut que el comerciant citat per Rajoy descarta que el castellà estigui perseguit a Catalunya. Vegeu el Llibre Blanc que va exhibir Zapatero. Vegeu també el post de Cinto Amat.
:
Ara, el vídeo d'avui:
:


:

:
Torna Rouco
:
Com un pebrot mal digerit, com un malson, com una consolació de Rajoy avançada, com una nova prova de fe, com les xarxes que recollim sense pesca, com una demostració que podem ser pecadors i cristians, com una exigència a que no ens hi confonguin, com un revulsiu. I com que ningú com en Jordi Llisterri pot explicar-ho millor, us transcric íntegre el seu post:
:

Tot torna
:
Si fa cinc anys algú m’hagués dit que jo esperaria que es reelegís president de la Conferència Episcopal a un bisbe teòleg dels kikos i imposat a Bilbao i que em plaurien bona part de les aportacions d’una papa anomenat Ratzinger... l’hauria pres per imbècil. Doncs bé, ni això.
Torna Rouco, si es que mai havia marxat.
:
Llegiu en tot cas la descripció del
discurs del Blázquez sobre el funcionament i la missió de les conferències episcopals. Caldrà reclamar que sigui així i recordar que el president no és l'amo dels bisbes.
:
PD: Rouco ja ha
dit que ell no és l’amo dels bisbes, però cal recordar que si el van tombar fa tres anys fa ser per actuar com si ho fos.

:

7 comentaris:

Pedro ha dit...

Tu i en Zaragoza teniu programa electoral o heu agafat el del pp i l'heu tatxat en una nova exibició de cinsime?

Ramon Bassas ha dit...

Aquí tens el programa que compartim Zaragoza i jo.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

¿Y ahora qué?...falta os va ha hacer la fé.La iglesia católica no se modernizará nunca,y la española menos, es como la canción, un pasito para delante y tres pasitos para atras. Os deseo suerte a los cristianos de buena voluntad, os hará falta. Cerdanyola Califato Independiente

Anònim ha dit...

El més bó que té això del Rouco és, com en la caça, que el conill sigui fora del cau. T'asseguro que com a cristià, he carregat l'escopeta de bona fe.

Per cert, l'eslògan de la COPE genial. Fins i tot demà el penso fer servir al meu bloc. Una campanya excel·lent, Ramon, us ho heu pres en serio, sí senyor.

Ramon Bassas ha dit...

- Ildefonso
Como dicen los chinos (más o menos), nos vienen tiempos interesantes. Además, mi fe, por muy precaria que sea, no dependera nunca de qué culos se seenten en determinadas sillas.

- Vladimir.
M'agrada això de l'arma carregada de bona fe. N'hi ha tanta de l'altra...

Anònim ha dit...

ja tenim campanya per les pròximes municipals.. "Indecís? Llegeix el bloc d'en Bassas cada matí.."

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Caram, quin elogi