diumenge, de març 02, 2008

Amb tota la força | La pessimista

La campanya optimista - X
:


:
I demà, segon cara a cara, el mateix dia que finalitzi el període per a la publicació de les enquestes (ens perdrem l'efecte del darrer debat, doncs). Avui, a El País, les dades apunten a una nova majoria de Zapatero, podent fins i tot sumar un escó més a la ja àmplia representació de diputats catalans. (Vegeu més enquestes).
:

:

La Catalunya pessimista
:

:
Aquesta foto (d'A.C. - capgros.com), que mostra un moment de l'acte central de CiU a Mataró l'altre dia, sembla descriure millor que cap altre document el tedi que provoca no sé si l'orador o el programa. Mireu les cares dels oients, una per una, i feu-vos una idea.
:

10 comentaris:

Pedro ha dit...

Sí, n'hi ha que no se n'alegren de la destrossa del Tgv, del desastre de rodalies, del cataclisme monopolista d'Aena/Iberia i Spanair, dels insults de Maleni/Morlán o del debat bipartit nacional-espanyolista...no tots estem prenyats, tenim un àtic a Madrid, som ministres i estem casats amb el "jefe" de la Sexta. Hem de treballar per viure.

Ramon Bassas ha dit...

Pedro
Vols dir que aquest és el motiu de les cares de la foto?
Una altra pregunta: vols estar prenyat?

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Ho sento Ramon però haig de dir-te que és un comentari demagogic. Segur que em podriem treure varies de fotos similars en mitings de la Carme Chacon (per ex.). Et diré que em va explicar un amic regidor socialista de Granollers que en un miting del Sr. Montilla donaven les preguntes per fer-li escrites en un paper, impresionant la seguretat del Sr. Montilla, no?

David (elracodemataro.blogspot.com)

Anònim ha dit...

Genial! és la foto que m'ha fet més risa de la campanya. La trobo cent per cent autèntica, entre la tieta amb cara de poma agre, el xaval refetó que si clapa i tanta banderola entre les cames em sembla un brillant poema visual de la puresa catalana.

Ara, Ramon, estic convençut que aquesta mala pansa segueix una estratègia ben marcada: putejar el Duran tant com es pugui, només un ruc amb ullerots no se n'adonaria.

Ramon Bassas ha dit...

- David,
No sé, l'únic que sé és que la foto sembla feta expressament. Quina coincidència, no?

- Vladimir,
Pot ser ben bé; els que més m'han parlat malament de Duran, en públic i tot, són els de CDC.

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

És veritat que hi han membres de CDC que han criticat en Duran, però també hi ha membres del PSC que han criticat en Maragall, o no?.

David

Pedro ha dit...

qUINA VERGONYA DONAR LLIÇONS DE moral quan vosaltres heu apadregat, insultat, humiliat i despatxat a un president de Catalunya.

Ramon Bassas ha dit...

- David,
Potser sí, però no tant com a Duran els de CDC...

- Pedro,
No sé qui està donant lliçons de moral, jo no acostumo a fer-ne mai. Però tampoc sóc conscrient d'haver fet tot això a cap President de Catalunya, sisplau.

Anònim ha dit...

I també hi ha molts militants del PSC que han críticat a en Pellofa XXX, perdó al senyer Bassas..
Ningú vol estar empranyat Ramon, però a vegades hauries de mirar com dius les coses..ja que no crec que siguis la persona més idònea per fer-ho, i menys amb aquest rintintin.... en fí, tú sabràs..

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
En fi, jo passo gstió davant els afiliats del meu Partit, a Mataró, i allà poden dir el que creguin.