diumenge, de març 09, 2008

Victòria socialista

:
Quatre ratlles d'urgència per donar testimoni d'una magnífica jornada electoral, plena del civisme democràtic que reclamava el brutal assassinat de dijous a Isaías Carrasco (a qui he dedicat la victòria en la meva intervenció davant els companys del PSC, aquesta nit).
:
:
Zapatero, amb cinc diputats més, assoleix una majoria que "obrirà una nova etapa sense crispació", ha dit. A un milió de vots se situa un PP que haurà d'assumir aquest repte. Vegeu els resultats a Espanya. També cal celebrar una nova victòria del President Chaves a Andalusia. I, no ho oblidem, una contundent victòria de l'alcalde socialista Laurent Cathala a la vila de Créteil, a França, de la que Mataró n'és agermanada. No li cal segona volta. Els resultats a Catalunya ha estat magnífics, millorant una posició que ja era molt bona el 2004. Quatre dels nous cinc diputats socialistes provenen de Catalunya.
:
I els resultats a Mataró són també magnífics. Som l'únic partit que puja en vots, i això que partíem també d'uns dels millors resultats dels socialistes a les passades eleccions, a la nostra ciutat. Vegeu què en diu ja capgros.com aquí i aquí. Aquí els teniu:
  • PSC: 27.470 vots (46.02%)
  • CiU: 11.932 vots (19.99 %)
  • PP: 11.162 (18.7 %)
  • ERC: 3.407 vots (5.71 %)
  • ICV-EUiA: 3.029 vots (5.07 %)
:
Fotos: / R. Gallofré / EFE - J.C.Hidalgo / PSC / Quico Melero
:
Publica un comentari a l'entrada