dijous, de març 06, 2008

ZP convé a Catalunya

La campanya optimista - XIV
:

:
Ara vinc del míting central del PSC. Mig miler de mataronins (més que mai) dels 40.000 concentrats al Palau Sant Jordi de Barcelona. Vegeu fotos. Els digitals ja en parlen (El Periódico, La Vanguardia...) i aquí teniu un resum de les intervencions de Montilla, Chacón i Zapatero. Esplèndid també Felipe. Ens ho hem passat molt bé, a l'acte i a l'autocar en què jo he anat. Abans, he hagut de respondre a l'alumne avantatjat d'Acebes que tenim a Mataró, un llop amb pell de xai.
:

:
Com ha dit avui Carme Chacón, Catalunya pot decantar una balança massa equilibrada a les enquestes. Per cert, us recomano l'editorial del web de Nou cicle, escrit davant la convocatòria electoral, que acaba així::

Segur que hi ha hagut coses que no ens han agradat gaire o gens, coses que voldríem fetes i que han restat a mitges... Per arribar a les objectius desitjats, tanmateix, no serveix recrear-se en les frustracions, llepar-se les ferides, “plorar de nit per la llum del sol”, cosa que, com diu Tagore, “només ens privarà de veure els estels”. Allò que cal, un cop verificat que som en la bona direcció, és garantir que no ens en separarem i que vetllarem perquè aquest futur perfecte sigui cada vegada més una realitat.

:


:

:
Publica un comentari a l'entrada