dijous, de març 26, 2009

La nova Llàntia pren forma

:
La setmana passada vam fer una visita al Pavelló del Carrer Euskadi, al barri de La Llàntia de Mataró, i a la la pista poliesportiva que està construint l'empresa municipal PUMSA uns metres més enllà, i que estarà enllestida aquest 30 de març, que té un cost de més de 800 mil euros. Hi vaig anar amb el president de l'Institut d'Esports, el regidor Ivan Pera, i amb el regidor d'Obres, Francesc Melero.
:
La nova pista, que es troba just al costat del nou Centre d’Atenció Primària (1,9 milions d'euros) que s’està construint a la Llàntia, forma part dels treballs que PUMSA està duent a terme en el marc de Pla de Millora Urbana del barri (PEMU). D'entrada, sota la pista hi ha un nou aparcament de més de 80 places, d'iguals dimensions del del polisportiu, de manera que s'ofertaran 16o noves places d'aparcament al barri.
:
El PEMU, aprovat a principis de gener de 2003, ja porta invertits uns 11,5 milions d'euros, sense comptar el CAP que està a càrrec de la Generalitat de Catalunya o la rehabilitació de la Masia de Ca l'Isidre, així com habilitar els més de mil metres quadrats d'equipaments i la part comercial, uns 500 metres, que està gairebé enllestida, obres que es financen a part amb el 'Pla Zapatero'.
:
El pavelló del carrer Euskadi (6,3 milions d'euros més... quants en portem?) podria enllestir-se a finals d'enguany. Només cal que mireu les dues fotos que us he posat per veure les enormes dimensions d'aquest gran equipament de ciutat que La Llàntia albergarà per al conjunt. Recordeu: ja no hi ha 'perifèria', els musos centrals de la ciutat es reparteixen arreu.
:
A més, al barri ja es va acabar l'edifici de cinc habitatges amb aparcament al carrer de Teià 4, entre els carrers entre de Masnou i de Llevantina, que es destinarà al reallotjament de les famílies afectades pel PEMU. Dins del PEMU, doncs, caldria afegir la millora dels carrers del barri, l’obertura d’un nou vial d’ús exclusiu per a vianants que unirà els carrers de la Verge de Guadalupe i del Masnou, la creació d’una nova xarxa de clavegueram i la millora de les xarxes de serveis d'aigua, gas, telèfon, telecomunicacions i electricitat. Per l'abril podríem veure-ho tot enllestit.
:
Fotos: Estat actual de les obres del Pavelló del carrer Euskadi, el pavelló del carrer Euskadi, el nou CAP de La Llàntia Via Europa i la pista poliesportiva gairebé enllestida (autor: R. Gallofré)
:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

...please where can I buy a unicorn?

Anònim ha dit...

...please where can I buy a unicorn?