diumenge, de març 01, 2009

Mas i Machado

A l'entrevista que el passat dia 18 de febrer feia La Vanguardia a Artur Mas, a banda de receptes per a la crisi que fan riure, com la del títol, n'hi ha una que fa esfereir. En ple debat estúpid sobre si s'ha d'abaratir l'acomiadament o no al nostre país, el líder de CiU opta clarament pels que en són partidaris, tot dient: “Yo pienso que el despido ya es suficientemente flexible. No creo que estemos ante un problema de flexibilidad, sino de precio”.
:
Todo necio confunde valor y precio (Antonio Machado). O, com diuen al Facebook, que l'acomiadin a ell: A Mas, no a Machado.
:
Foto: Gaceta.es
:

7 comentaris:

Anònim ha dit...

El que sí que fa riure és aquest intent de desviar l'atenció criticant l'oposició amb el cataclisme que està arrassant Catalunya.

Ramon Bassas ha dit...

- Pep
Pel que diuenalguns, tens raó, no val la pena.

Anònim ha dit...

per el que dieuen alguns????

Bassas, no t'enteres! A veure si vas per les fabriques textils de mataro (per les poques que queden) i els hi preguntes qué opinen. i a veure si el que cau, cau per que ho diuen alguns o esta caient de veritat.

A vegades es millor despedir uns quants a baix preu i continuar funcionant que tenir que tancar tota la empresa i tothom al carrer.

Pero es clar, algu que en sa vida no es pot dir que hagi passat gaire temps a la empresa privada guanant-se el pa, i que desde aleshores viu del cuento politic.... que es pot esperar de ell en valoracions?

Amb gent com tu anem molt be!.... molt be per arrivar enlloc!.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Quan vulguis parlem seriosament. L'actual marc laboral i jurídic té figures que fan possible reduccions de plantilla per salvar l'empresa, així com altres mesures. No crec que, en canvi, abaratir l'acomiadament (que en aquest país és lliure) sigui un camí raonable. Vaja, potser sí per l'Artur Mas, no pas per als treballadors.

Anònim ha dit...

Et sona un tal MAFO i una cosa que es diu Banc d'Espanya? Hi manen els TEUS, els BONS vaja. Pregunta què en pensen d'això.

Anònim ha dit...

Et sona un tal MAFO i una cosa que es diu Banc d'Espanya? Hi manen els TEUS, els BONS vaja. Pregunta què en pensen d'això.

Ramon Bassas ha dit...

Ho Coneixo i crec q el q va dir és impresentable. Els meus, bons o no, els del Govern, pensen q no s'ha d'abaratir l'acomiadament.