dimecres, de març 04, 2009

Nou sistema per als casals d'estiu

Els que hem hagut de llevar-nos poc després d'anar a dormir per fer una cua absurda a la matinada i, curiosament, sense massa queixes per aquesta rèmora burocràtica inacceptable, hem respirat tranquils després que un llarg i laboriós procés (no es gens senzill, els ho asseguro) ha portat a un sistema d'inscripció per als casals d'estiu d'enguany molt més modern i atent amb els ciutadans [vegeu editorial de capgros.com].
:
Ara que s'acosta el Dia Internacional de la Dona Treballadora, em faig la pregunta de si s'han adonat, vostès, que aquest procés ha estat treballat i presentat íntegrament per dones. I, especialment, de si algíu creu que això és una casualitat. Les dones a la política, i fer política pensant en clau de dona, vol dir atendre també aspectes de la vida quotidiana que, en la masculinitzada pràctica poítica, s'obvien o es deixen per més endavant. Ja ha arribat l'hora, doncs.
:
Foto: R.G., capgros.com.

2 comentaris:

cinto amat ha dit...

Ramon , a El País d'ahir hi ha un article del professor Innerarity, "El Gobierno emocional", que il.lustra molt bé aquesta necessitat que tenim de feminitzar la política per superar laburocràcia.
http://www.elpais.com/articulo/opinion/gobierno/emocional/elpepiopi/20090304elpepiopi_4/Tes

Ramon Bassas ha dit...

Cinto
Sí, el vaig llegir. És molt interessant, i no tan sols pel que apuntes respecte la feminització. Ben apuntat.