dimarts, de juny 02, 2009

El Corte Inglés ja és aquí

:
Avui hem fet un pas important per a la implantació d'El Corte Inglés a la nostra ciutat, signant davant notari l'escriptura de compra-venda del sòl on ha d'anar, a la cantonada del carrer Biada i la Ronda Alfons XII. Des que aquest operador guanyà el concurs convocat a l'efecte, l'Ajuntament ha anat adaptant tot el planejament, fins i tot en aquest moment de crisi, per portar a Mataró una locomotora comercial que situï la ciutat en un nou pla quant a la seva potencialitat econòmica i comercial.
:
No ha estat pas un camí fàcil, ni tampoc ho serà a partir d'ara. La voluntat de ferro de l'Ajuntament, les expectatives ciutadanes i la paraula de l'operador han anat vencent totes i cadascuna de les dificultats i entrebancs. Amb fermesa i la tranquil·litat que toca. L'objectiu s'ho val: 1000 llocs de treball estan en joc, uns 30 milions d'euros anuals en salaris i un increment notable del nostre PIB. Som-hi. I gràcies a tots els que ho han fet possible.
:
Vegeu nota aquí.
:
Eurocampanya - 13
:
:

12 comentaris:

Unknown ha dit...

Bon dia Ramon, aquí et deixo el text del senyor Chaib. No faré cap comentari, em sembla que no cal:


Sou uns pesats, no perdeu el temps amb mi perquè no aconseguireu més que donar-me més protagonisme amb els 250000 marroquins que viuen a Catalunya, cada dia rebo innumerables correus que em demanen contestar-vos, 51 entitats de la Federació de Marroquins volen un enfrontament directe amb vosaltres.De moment els hi dic que no val la pena perquè no sou ningú a Catalunya, seria donar-vos un protagonisme que no teniu. En fi podeu fer lo que vulgueu , però crec que us hauríeu de dirigir directament al Govern del Marroc perquè dirigint-vos a mi vol dir que no teniu ja cap capacitat de resposta al Marroc i lo més fàcil és atacar a un Diputat del Parlament de Catalunya. Afortunadament son molts els Catalans i Catalanes que saben com penso i qui soc i per tant des de que m´ envieu els correus tant a mi com als Diputats del Parlament, l´ únic que he tingut fins ara és un total suport de tothom. Molts d´ ells no pensen com vosaltres per res, però no som intolerants amb el pensament dels altres. Vosaltres voleu un pensament únic de tothom, sinó és així la gent és dolenta i està venuda. Això se li diu fascisme pur i dur, jo veig que cada dia teniu menys suport dels Catalans perquè la gent vol ajudar al poble saharaui donant solucions per sortir del conflicte en el que porten més de 30 anys, a vosaltres us interessa mantenir-los en aquesta situació perquè viviu d´ això. És trist però és la crua realitat.

Ah! em podeu dir que significa Wilaya Alt Penedés, heu venut ja Vilafranca a Argelia o al Marroc? Afortunadament no governeu vosaltres sinó que seria del Penedès.

Gràcies per la feina que em feu.



Mohammed Chaib

Unknown ha dit...

I aquí el correu que la meva filla va enviar al PSC del qual mai no ha obtingut resposta. He estat mirant pel blog a veure si hi trobava una adreça on poder-t'ho enviar de manera particular. A mi com a votant que vaig ser socialista i regidora de l?ajuntament des de l'any 79 fins al 87 també em sap greu aquest diguem-ne afer.

Apreciats senyors,
em dirigeixo a vostès com a ciutadana catalana, ja que vostès em representen a la Generalitat de Catalunya. El motiu del correu és per posar de manifest la resposta que el senyor Mohamed Chaib ha donat a una carta d'uns companys membres d'associacions d'amics del poble sahrauí. El senyor Chaib ha estat mal educat i descortès, a més de proclamar injúries i calúmnies sobre membres de col·lectius que treballen per la llibertat i la dignitat del poble sahrauí. Tinguin a bé de saber que aquests fets són constitutius de delicte, tal i com assenyala la Constitució Espanyola. Potser algú li hauria de donar un toc d'atenció al senyor Chaib i recordar-li que això no és el regne alauita, aquí hi ha llibertat i democràcia, conceptes que al seu país d'origen són força borrosos. Si volen llegir la carta (traduïda al castellà perquè tothom la pugui entendre) visitin www.saharaponent.blogspot.com
Com a votant del Partit dels Socialistes de Catalunya sento vergonya aliena i m'agradaria recordar, a qui sigui, que si els polítics són on són és perquè algú els ha votat i que sàpiguen que vostès treballen per nosaltres, i no pas a la inversa. Com a votant d'esquerres em sento traicionada i indignada per la falta de tacte i de sentit democràtic del senyor Chaib. La seva acció acaba de fer perdre unes desenes de vots en les properes eleccions. Com a votant d'esquerres i com a ciutadana de Catalunya m'agradaria conèixer quina és l'opinió i la posició del Partit dels Socialistes de Catalunya davant del problema del Sàhara Occidental. Crec que hi tenim dret. Sé de sobres que és força improbable que aquest correu arribi a mans del senyor Chaib però de tota manera aprofito l'avinentesa per a saludar-lo ben cordialment i per encoratjar-lo a continuar treballant pel poble de Catalunya, pels que som prosaharauis i pels que no ho són.
Moltes gràcies i fins aviat.

Ramon Bassas ha dit...

- Antònia
Miraré d'esbrinar la resposta. Merci

Pedro ha dit...

Et sona una tal Magdalena Álvarez?

Ramon Bassas ha dit...

Pedro,
Sí, és una q defensarà el mateix programa q compartim els socialistes europeus.

Anònim ha dit...

No és la mateixa que s'ha carregat el servei de rodalies que fem servir a Mataró? Tu la votaràs Ramon?

Ramon Bassas ha dit...

Anònim,
El servei de Rodalies encara funciona... Precisament ella va encarregar nous trens després de 8 anys sense fer ho l'anterior ministre del PP. El que va pactar, x cert, amb l'aleshores conseller Felip Puig un traçat q impossibilitava q mai més ens connectem amb l'aeroport.

Anònim ha dit...

Magdalena Álvarez? I tant! La que va portar l'AVE a Barcelona.

Anònim ha dit...

No em diguis que ara ets un defensor de la gestió de Maleni al capdavant de Foment?Per moltes mentides que ens vulguis colar ella va tallar rodalies i FGC durant mesos.

Unknown ha dit...

Bon dia, la ex-ministra de Foment no té massa bona premsa aquí a casa nostra, la veritat, encara que tampoc entenc l'obsessió de l'anònim per la Magdalena. Una cosa sí que voldria dir i és que davant de certs noms a les llistes de qualsevol partit, no només del PSC, acabes preguntant-te si, de veritat, Europa ens importa o envien cap a Estrasburg a la gent que aquí ja no fan massa servei, en plata, que es volen treure de davant però que no se'ls pot engegar a dida per pur compromís.
Llavors la gent que tenim aquesta percepció (així va passar amb en Josep Borrell per causes diferents a la Magdalena, ni punt de comparació) ens preguntem si les europees no són com una "sinecura" per gent que ha demostrat ineptitud o una espècie de sac on hi caben tots: els que ho han fet bé i els que ho han fet diguem-ne regulín, regulán. Qui avalua els polítics som els votants, i no crec que la ex-ministra hagi tret gaire bona nota. Tampoc no l'ajuda gaire la seva actitud xulesca i prepotent com de dir: si no us agrado us aguanteu perquè ara, mano jo.
Com dèiem ahir els polítics haurien d'estar al servei dels ciutadans i no al contrari.
Ben cordialment.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Efectivament, així havia de ser per seguretat de les obres, malgrat ens pesés a tots. Què hauries fet, tu?

- Antònia,
Bé, jo no enviaria al Parlament Europeu on s'aproven lleis rellevants) a algú que em sobrés i, com en el cas que cites, que obtingué un bon nivell de vot en la seva demarcació, ens caigui o no malament a la resta.

Unknown ha dit...

Ramon, de que tu no ho faries no en tinc cap dubte però he estat en política local una vuit anys encara que la meva alèrgia personal vers tot tipus de disciplina partidista em va matenir, gràcies a Déu, independent i allunyada de sigles, i sé com funcionen i les travetes que es posen les diferents famílies d'un mateix partit. El Raimon Obiols quan aquí no va fer ni per pipes ens el van facturar cap a Europa. Amb la senyora Álvarez, si més no, és aquesta la impressió que dóna, han fet el mateix. Potser és molt llesta i potser no la vam saber valorar, no tinc el gust de conèixer-la, però, de vegades, en política calen, a més a més, habilitats socials, personals i una mica de mà esquerra.
A la millor, guanya en distàncies curtes com li passava a l'Adolfo Suárez. Tot i que les meves circumstàncies tendeixen a escorar-me vers l'esquerra si l'ex president del govern de la Transició m'hagués dit: ven, jo lo dejo todo. Era un encisador de serpents. I en Miquel Roca Junyent igual, guanyava un munt de tu a tu.
Cosa que no li passa al Mas ni al Duran Lleida. Tampoc al Raimon a qui sí he tingut ben a prop; als votants els deixa freds, políticament parlant. És molt "soso". Gairebé tant com en Montilla a qui també el veig a Europa quan la seva estrella es comenci a apagar.
Només una pregunta, si la Magdalena ho va fer tan bé i va obtenir tan bons resultats electorals : per què en Zapatero se la va treure de sobre a la remodelació del seu govern?
Ben cordialment.