dijous, de juny 04, 2009

Tremosa, un perla

Eurocampanya - 15
:

clica damunt la imatge x veure el vídeo

I votar CiU també. No us perdeu quan Ramon Tremosa (CiU) diu que prefereix el tàndem Govern de CiU a Catalunya i Govern del PP a Espanya, aquí. És que CiU, a l'hora de la veritat, sempre aposta pel PP. Qui es pensi que això d'Europa no va de dretes i esquerres, qui es cregui que els diputats de CiU van més enllà d'aquesta dicotomia, que vegi aquest post del diputat Donaire on mostra tot el contrari. A l'hora de les votacions, el grup on hi ha CiU sempre tira més cap a la dreta, votant amb el grup on hi ha el PP en més ocasions que amb el grup on hi som els socialistes.

Parlant de Tremosa, aquest candidat que va votar contra l'Estatut i contra la Constitució Europea, s'ha creat un grup de Facebook per captar les seves 'perles'. És aquí i aquí van unes quantes, a banda de la ja citada.


1. Confon les lleis: quan parla de la llei de ports cita la 11/2003 de 8 d’abril (llei de Prevenció Ambiental de Castella i Lleó) en comptes de la 48/2003 de 26 de novembre (llei de Règim Econòmic i Prestació de Serveis als Ports d’Interès General).

2. Desconeix les institucions europees: quan estem celebrant el 30 aniversari del Parlament Europeu, Tremosa assegura a aquell que el vulgui sentir que la institució té 20 anys.

3. Amaga que el Partit Andalusista, el PNB i Coalició Canària, els seus socis a la Coalició per Europa, l’amaguen a les seves llistes.

4. Figura com a administrador d’un grup de Facebook anomenat “Jo també estic fart del montillisme”. Campanya bruta i mal educada contra el President de la Generalitat.

5. Presentat com a independent, Tremosa va militar durant 17 anys a CDC.

6. Es presenta com a garantia de defensa del Corredor Mediterrani quan la número 2 de la Coalició, Izaskun Bilbao (PNB) defensa el Corredor Atlàntic.

7. Demana a la candidata del PSC, Maria Badia, que signi un manifest en contra de la tercera hora de castellà ignorant que la Llei d’Educació de Catalunya supera aquest conflicte i dóna autonomia als centres.

8. Desconeix les lleis espanyoles: Demana a la candidata del PSC, Maria Badia, que reclami respecte a les competències de la Generalitat de Catalunya en matèria de Ports quan socialistes i ICV van votar a favor d’una esmena en el darrer Debat de Política General que insta a l’Estat a que la nova normativa sobre ports no limiti la
capacitat d’incidència dels governs autonòmics en les autoritats portuàries.

9. Manipula quan diu que Grup Popular i Grup Socialista voten el mateix al Parlament Europeu: Populars i Socialistes coincideixen en el 69,70% de les votacions. Populars i Liberals (el grup de Tremosa) coincideixen en més del 77% de les votacions.

10. Amaga dades: El grau de coincidència del Grup Liberal del Sr. Tremosa i el Partit Popular Europeu en temes que tenen a veure amb l’ocupació i les polítiques socials és del 75%. Els socialistes van coincidir amb els populars en el 56% de les votacions.

11. Proposa limitar a 5.800 hectàries la zona de protecció d’aus del Canal Segarra-Garrigues i “Censura al Govern per la seva desídia al no posar fre a les directives europees de tall soviètic”, quan la directiva d’aus, que és d’obligat compliment, és de l’any 79: no van tenir temps de solucionar aquest problema?

:

3 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Bona nit.
És certa la informació que aquest blocaire ens ofereix?
http://elventano.blogspot.com/2009/06/los-eurodiputados-cobraran-13000-euros.html

Ramon Bassas ha dit...

Antònia
No ho sé, francament.