dijous, de març 25, 2010

Es presenta la Nau Minguell

:
La Fundació TecnoCampus Mataró Maresme ha tingut la gran idea de fer una presentació pública del projecte de la Nau Minguell, de la que us vaig parlar aquí. L'obra va a càrrec de la societa municipal PUMSA i la gestionarà TCM Audiovisual, filial de TecnoCampus. És una antiga fàbrica que hem catalogat en aquest mandat i que, com diu la convocatòria, "es convertirà en un centre d’excel·lència per la millora de la creativitat i la competitivitat del sector audiovisual que fusionarà art tradicional i noves tendències en el desenvolupament de nous formats i continguts". I continua: "Serà un espai obert a creadors i empreses audiovisuals, un punt de trobada entre experiència d’ús, talent i mercat amb l’objectiu de consolidar un clúster audiovisual a la comarca del Maresme per a fomentar el desenvolupament empresarial i cultural".
:
Crec que val molt la pena. Per tres raons, d'entrada. Pel contingut, una aposta per crear sinèrgies al voltant de la creativitat i la innovació. Urbanísticament, perquè significarà un impuls molt fort a aquella zona de la ciutat, que va del centre històric fins els barris dels anys cinquanta als setanta (escorxador, palau, Rocafonda...). I també des del punt de vista dela preservació el patrimoni: és així, actualitant els seus usos i fent-lo útil com millor el podem protegir. Preguen fer la inscripció prèvia a la jornada clicant aquí.
:

2 comentaris:

Antoni Luis ha dit...

Ramon,
Amb tot el respecte i estima, crec
que en aquest projecte haveu canviat la promesa original i les
arts plàstiques hi queden totalment ignorades . I no serà per manca de projectes, si més no, des d'on un servidor pot treballar.
Estic decebut i disgustat .
Antoni

Ramon Bassas ha dit...

Antoni
En un correu a part crec que ja ens hem explicat prou bé; quedem a l'espera que l'Alícia ho acabi de concretar un dia amb vosaltres. gràcies per l'avís.