dimecres, de setembre 15, 2010

Espanya després de la crisi

Amb aquest títol, el think thank Fride, que puiblica la revista Foreign Policy, convoca un concurs d'assaig [aquí] adreçat a persones menors de 35 anys que es dediquin a les relacions internacionals des de qualsevol punt de vista: acadèmic, diplomàtic, polític o periodístic.

"El ensayo debe aportar ideas sobre el lugar de España en el mundo que surgirá después de superar la actual crisis económica", diu la convocatòria. "Los participantes podrán tener en cuenta, entre otros aspectos, cómo afectará la crisis a la política exterior española, ¿debe España replantearse sus objetivos geoestratégicos?; ¿pueden las relaciones internacionales “proteger” al país frente a crisis futuras? y, de ser así, ¿qué tipo de relaciones?; ¿hasta qué punto la actual situación es reflejo del declive de Europa?, ¿puede España hacer algo al respecto?", cal que es pregunti l'autor del treball, que ha de tenir un màxim de 2.000 paraules i que s'ha de lliurar abans de Tots Sants. El guanyador rebrà 800 € i podrà fer pràctiques a la fundació convocant durant 6 mesos.

Ho dic perquè -sincerament- crec que és una molt bona oportunitat per a la reflexió, la imaginació i la recerca de talent. Segur que algun dels lectors d'aquest bloc s'hi pot apuntar. Que ho faci.

2 comentaris:

Gustavo ha dit...

Muy interesante. Lástima que no cumpla ninguno de los requisitos para presentarme.

Ramon Bassas ha dit...

Pues lástima, sí