dimecres, d’octubre 06, 2010

Cada vegada que Trillo parla, els del PSC estem menys confosos *

El primer secretari dels socialistes de Mataró creu que el PP només aspira a fer Artur Mas president.


Ramon Bassas, primer secretari dels socialistes de Mataró, opina sobre la visita de Federico Trillo a Mataró i de les seves declaracions respecte al PSC.
Per Bassas, “cada vegada que Trillo parla, els del PSC estem menys confosos. Sabem qui són i com fan política. Sabem amb qui pactaran. Sabem què en pensen de Catalunya i de l’Estatut. Sabem quina visió tenen de la Constitució i la nosa que els fa. Sabem que Trillo era un membre del Govern d’Aznar, i sabem com va mentir, junt amb el seu president, a la resta dels ciutadans un onze de març. No estem gens confosos”.
“ En tot cas, des del PSC reclamem que el senyor Trillo no pretengui confondre més a la gent i ens digui clarament que pactaran amb CiU, que es declara més independentista que mai” demana el primer secretari dels socialistes de Mataró.

Ramon Bassas recorda l’estreta relació entre CiU i el PP: “potser que recordem que la gent com Trillo i Aznar van tenir el ple recolzament de CiU, que va votar dues vegades Aznar de president, fins i tot quan el PP tenia majoria absoluta. I CiU ha votat dues vegades contra Zapatero de president. CiU també té clares les seves preferències”.


“El PP només aspira a fer Artur Mas president. És el candidat de Rajoy”.


Ramon Bassas demana que la direcció del PP s’expressi amb claredat sobre alguns temes del PP de Mataró: “ I a nivell local, seria bo que els dirigents del PP ens aclareixin que faran amb el nebrerista Mojedano i si comparteix el gir radical del PP a Mataró, que o bé es dedica a estigmatitzar una residència de menors desemparats o estigmatitzar barris fent veure que tenen més delinqüència, quan no és un així, identificant delinqüència amb immigració només per treure rèdit electoral”.


* Nota de premsa del PSC de Mataró davant les delcaracions de Federico Trillo a la seva visita a mataró [vegeu Capgròs i El Tot Mataró]
Foto: V.B.
Publica un comentari a l'entrada