dimecres, d’octubre 06, 2010

Cada vegada que Trillo parla, els del PSC estem menys confosos *

El primer secretari dels socialistes de Mataró creu que el PP només aspira a fer Artur Mas president.


Ramon Bassas, primer secretari dels socialistes de Mataró, opina sobre la visita de Federico Trillo a Mataró i de les seves declaracions respecte al PSC.
Per Bassas, “cada vegada que Trillo parla, els del PSC estem menys confosos. Sabem qui són i com fan política. Sabem amb qui pactaran. Sabem què en pensen de Catalunya i de l’Estatut. Sabem quina visió tenen de la Constitució i la nosa que els fa. Sabem que Trillo era un membre del Govern d’Aznar, i sabem com va mentir, junt amb el seu president, a la resta dels ciutadans un onze de març. No estem gens confosos”.
“ En tot cas, des del PSC reclamem que el senyor Trillo no pretengui confondre més a la gent i ens digui clarament que pactaran amb CiU, que es declara més independentista que mai” demana el primer secretari dels socialistes de Mataró.

Ramon Bassas recorda l’estreta relació entre CiU i el PP: “potser que recordem que la gent com Trillo i Aznar van tenir el ple recolzament de CiU, que va votar dues vegades Aznar de president, fins i tot quan el PP tenia majoria absoluta. I CiU ha votat dues vegades contra Zapatero de president. CiU també té clares les seves preferències”.


“El PP només aspira a fer Artur Mas president. És el candidat de Rajoy”.


Ramon Bassas demana que la direcció del PP s’expressi amb claredat sobre alguns temes del PP de Mataró: “ I a nivell local, seria bo que els dirigents del PP ens aclareixin que faran amb el nebrerista Mojedano i si comparteix el gir radical del PP a Mataró, que o bé es dedica a estigmatitzar una residència de menors desemparats o estigmatitzar barris fent veure que tenen més delinqüència, quan no és un així, identificant delinqüència amb immigració només per treure rèdit electoral”.


* Nota de premsa del PSC de Mataró davant les delcaracions de Federico Trillo a la seva visita a mataró [vegeu Capgròs i El Tot Mataró]
Foto: V.B.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Vino Trillo a Mataró? Ostras, qué pena no haberme enterado. Me hubiera gustado ver a un ex Ministro de defensa que no sea independentista, cual es Carme Xacó (bueno, supongo que Bono tampoco lo es, ni siquiera Alonso, pero éstos también quieren demolernos la patria, por otras razones, claro, pero viene a ser lo mismo). En fin, querido Ramon, lo de que los del PSC estáis menos confundidos, tal vez. Pero sois menos. Mira, ahora Montilla se va a ir a la calle. Y con un poco de suerte, ZP también, algo más tarde. Y hasta Hereu se va a ver out. ¿Sabes qué bien olerá un aire con gente tan poco confundida en la oposición? Lástima que en nuestra ciudad esto no vaya a pasar. Los vuestros seguirán cobrando. Con la ciudad quebrada, pero cobrando. Nada, hombre, a divertirse y viva Trillo y el buen vino que tanto le gusta.

Ramon Bassas ha dit...

Uy, sí, Trillo es independentista; cada vez que hace algo genera más independentistas. No creo que sea el vino...