divendres, de juny 10, 2011

Feina feta






Avui, darrer dia en què tinc la condició de regidor, i darrer dia, per tant, del Govern ara ja en funcions de l'Ajuntament de Mataró, l'Alcalde Joan Antoni Baron, acompanyat dels seus socis, ha fet un acte insòlit, d'absoluta transparència i respecte cap el que determini demà el nou Consistori i, sobretot, d'un esforç impecable per deixar la feina feta. Es tracta de la presentació d'un document de traspàs que s'ha lliurat als grups municipals i als mitjans de comunicació, i que és a internet [aquí]. Us recomano que el llegiu, val la pena saber en quines condicions es traspassa el Govern de la ciutat l que, segurament, és el primer Govern d'alternança d'ençà de les eleccions democràtiques. De l'esquerra a la dreta.

És un acte modèlic del que serà, sens dubte, un traspàs modèlic. Jo mateix m'ofereixo a nivell personal pel que calgui i vulgui el meu substitut o substituta. I sé que aquesta és la predisposició personal dels membres del Govern sortint.

I també és un bon exemple del que caldria fer sempre, especialment davant els ciutadans. Fer públiques les coses és la millor manera de ser governats. I que després ningú ens enganyi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

MORA DERROTA AL MORO!,

i PxC tambè!

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim
Quin 'moro'? Va de la Reconquesta, això?