divendres, d’agost 06, 2004

Montse López i més llibres

Montse López

Avui li toca a la regidora Montse López protagonitzar l'entrevista d'estiu al web local del PSC. La recomano. La Montse insisteix en el tema de la proximitat com a valor fonamental, en política, més encara en l'àmbit municipal.

Incorporar la Montse al Govern de Mataró ha estat, almenys per mi, una satisfacció. Els resultats electorals del maig del 2003 no ens van anar exactament com volíem. I això va portar que l'equip que havíem preparat per governar en el següent mandat -aquest que som ara- quedés escapçat. Montse López ha contribuït de forma tan eficaç com potser discreta, a formar les bases del futur de la ciutat, amb l'actualització de l'Agenda 21, amb el document que ella va coordinar sobre el creixement al Maresme i, després, amb el Programa Electoral de 2003, que també va coordinar de forma exemplar.

Era una llàstima no poder comptar amb la seva experiència i amb la seva manera, meticulosa i clara, de resoldre els reptes que se li han plantejat, fins ara sempre amb èxit. Per sort, que Manuel Mas i Consol Prados hagin estat elegit diputats, ha portat a l'equip de Govern, un equip plural des de tots els punts de vista, a substituir-los per persones joves però (com deia l'altre dia d'Ivan Pera) amb una experiència política de primer ordre. Tot una garantia pels primers passos de l'Alcalde Baron.

Més llibres

He començat a llegir els Cants de Giacomo Leopardi, traduïts per Narcís Comadira (Ed. 62/Empúries, Barcelona, 2004), i Els errors, de David Cirici (Ed. Columna, Barcelona, 2003). Ja us comentaré. De moment, m'ho passo molt bé.