dimarts, de gener 18, 2005

Debat urbanístic

Efectivament, la xerrada d'Oriol Nel·lo ha estat magnífica. Tant en la forma (didàctica, clara, amable, optimista) com en el fons (compromesa, conscient, vigorosa, avaladora de la política urbanístca i econòmica de la ciutat). D'entrada, cal dir que és possible fer un debat seriós, calmat i responsable, fins i tot amb persones que diuen ser a anys llum de l'estratègia urbana del Govern de Mataró (com s'ha vist al debat) si som capaços de seure sense apriorismes i dialogar amb respecte. No sé.
:
Per cert, no hi havia regidors de CiU, han preferit anunciar que tornen a fer un gir (recordeu l'anunci anti-Kerry que era un vaixell de vela canviant de sentit segons bufa el vent?) amenaçant d'abandonar el Consell del Pacte Econòmic i Social que tot just acaba de començar. Evidentment, seria millor per tothom que es decidissin a dialogar, a buscar punts en comú, enlloc d'insistir en les diferències. Hi ha un temps per cada cosa. Realment, volen debat o no?
:
Però en fi... avui hi pensava: 23 anys sense Llei de Barris, sense planificació territorial metropilitana, sense política d'habitatges protegits (ni un a Mataró), sense cap plaça creada, cap, d'escola bressol... haurien de donar per una mica d'humilitat o, almenys, una mica de vergonya. En tot cas, al Pacte hi hem d'entrar sense tots aquests retrets, i, si és possible, cercar quins punts d'acord, com deia, ens han de fer avançar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

un altre blog d'un filosociata espanyolista, ai... quin avorriment, següent!

Ramon Bassas ha dit...

Sí, ja veus, si et ve de gust dir-ho així, tu mateix. Gràcies pel comentari.