divendres, de novembre 18, 2005

Generalitat | Tomàs

La Generalitat i Mataró
:
Són molt bones notícies per Mataró les que arriben de la Generalitat. Dilluns se signa el conveni per desenvolupar el Projecte d'Intervenció Integral al barri de Cerdanyola que ha obtingut un impuls decissiu gràcies a la Llei de Barris, això que havia rebutjat sempre l'anterior majoria CiU-PP i que Maragall va apressar-se a implantar. Ve Joaquim Nadal. El mateix que acaba d'anunciar que el Govern es pren en sèrio la línia orbital ferroviària entre Mataró i Vilanova de la Geltrú i la preveu en el Pla que presentarà properament. El Pla aposta decididament pel tren. I per la segoa corona de ciutats metropolitanes que (com sempre, des de fa molts segles, cm demostrava un dia el professor García Espuche convidat per Manuel Mas) són alhora clau per atorgar potència econòmica a l'àrea de Barcelona i al conjunt de Catalunya, cosa que es nota especialment quan el cap i casal s'ha trobat en crisi. Més coses. La diputada Consol Prados compta 65 milions d'euros d'incversió, especialment en escoles i centres de salut, previstes al Pressupost de 2006 per la comarca del Maresme. La mateixa Consol ha treballat per trobar una solució de futur als centres de Secundària de la ciutat, després d'una dsafortunada actuació de la consellera Cid. I la consellera Geli sembla que apunta també solucions a un altre desafortunat incident respecte el laboratori de l'ICS a la ciutat. Fent tot allò que cal pel progrés, i rectificant el que es fa malament (ja se sap, només s'equivoca qui pren decissions i rectificar és de savis).
:
Tomàs Esteban
:
És el nou blocaire socialista del Maresme, el Secretari d'Organització del Partit a la comarca i destacat regidor de Premià de Mar. No cal dir que us el recomano. Aquí el seu bloc.

3 comentaris:

Pedro ha dit...

Quina llàstima que us veiem el llautó en forma de marginació de l'inversió a Catalunya per part dels pressupostos centrals (els que compten, els importants!) i que amb el nou AVE Toledo-Madrid hagueu fet el ridícul d'aquesta manera.

Anònim ha dit...

Hombre, PPedro tu por aquí!
Que PPlacer más grande.

Pedro ha dit...

Llàstima que amaguis el teu vertader nom! I que divideixis Catalunya en bons i dolents, els bons els del PSC, els dolents la resta. I la resta debem ser tots del PP. Que a en Pepe Zaragoza se li veu el plumero, vol agenciar CiU al PP, però no cola, doncs als ajuntaments té més pactes amb el PP el PSC (16) que CiU(15).