dissabte, de novembre 19, 2005

Famílies | Nous blocs

El PSC, a favor de les famílies
:
Avui he dedicat força part del dia a la IV Conferència Nacional o, una quinzena de mataronins, hem assistit per parlar sobre la nostra proposta de política de suport a les famílies. Del matí, destaco les intervencions d'Ernest Maragall, que ha organitzat la trobada, la consellera Marina Geli i el Viceprimer Secretari del PSC, Miquel Iceta (foto). Després, també ha parlat el conseller Joaquim Nadal. De veres que us recomano els links, on s'anuncia la línia de les propostes que s'hi discuteixen (fins demà no tanquem l'acte) i hi ha algunes notes sobre l'actualitat política, en la que predomina la resposta els atacs de la dreta i el poder econòmic contra el PSC ("ja ens agrada, a a nosaltres, que ens busquin ...ens trobaran" ha desafiat un brillant Miquel). Com sempre, tant interessant com això han estat les converses, el dinar amb els companys del Maresme, les confidències, les retrobades, les loteries, la gent que no havies vist mai (quina alegria), etcètera.
:
Blogosfera socialista
:
Una de les coses que molta gent em comentava és el famós tema dels blocs, que deciidament està de moda, especialment entre els companys i companyes. Dos diputats més, l'aranès Paco Boya (d'Unitat d'Aran, un partit coaligat amb el PSC) i el vilafranquí d'origen uruguaià Roberto Labandera s'han estrenat aquests dies. També ho ha fet l'alcalde de Cornellà, Antonio Balmón (foto). A Balmón el vaig conèixer fa uns quants anys, amb una delegació del PSC que va visitar una festa dels Democratici della Sinistra (o PDS, com es deia aleshores el partit que comandava Achille Occhetto), a Bolonya. Quin viatge!
:
En fi. Alguns companys i altres persones m'han anunciat que obriran també aviat el seu espai. I m'han demanat que els assessori (glups! jo en sé molt poc). En tot cas, estic disposat a preparar un senzill taller d'iniciació als blocs (potser durant el pont de la Immaculada Constitució) a la que, bé si sou ja usuaris avançats i voleu explicar especialment el que jo no sé fer, o bé si sou usuaris novells o candidats a nous blocaires, esteu convidats a assistir-hi. Però m'ho hauríeu de dir abans, així com indicar la vostra disponibilitat (hablitats, hora i dies possibles, etc.). Us animeu?
:
i visca el Barça!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si ho montes, jo mi apunto, encara que tinc més vocació de lectora de blocs que d'escriptora, em crida molt l'atenció el fenòmen.
Ramon, d'on treus el temps per tantes coses?

Ramon Bassas ha dit...

Núria,
Ja ho faré saber, si finalment ho fem. Bé, jo tampoc sé massa d'on trec el temps, m'imagino que de les coses que em fa més mandra de fer...