divendres, de juny 16, 2006

Roda de premsa i míting

En campanya - i XV
:
nom
:
Darrer dia de campanya. Al migdia, roda de premsa, amb Santi, per agrair als periodistes el seguiment i dedicació (cosa que no han tret, els modestos) i per fer una breu avalació de la campanya. Força participació, molta feina de patejar-se carrers i places, mercats i equipaments, demanant la mobilització per anar a votar i per escoltar què diu la gent. En Santi diu que hem fet més de 60 actes, al Maresme, i que devem haver arribat a unes 1500 persones, directament, a banda dels que ens hem anat trobant pel carrer o ens han seguit via mitjans. Jo he demanat el vot del pels que encara no ho tenen clar i que mirant els espectres del no, tindran claríssim què han de fer...
:
nom
:
Per la tarda, un bon grapat de companys i companyes de Mataró hem anat amb autocars al míting que han fet Zapatero, Maragall i Montilla a Barcelona, de tancament de campanya. Com en els millors moments en què, hores o dies abans de la victòria, ens hem aplegat els socialistes, aquesta vegada torna la sensació que alguna cosa important està a punt de produir-se. I que els socialistes, de nou, escriurem aquest canvi amb el nom i cognoms de companys que eren allà.
:

13 comentaris:

Ferran Caballero ha dit...

I als contribuents no ens agraïu que us subvencionem les campanyes "institucionals"?

Anònim ha dit...

Sr.Bassas,
les seves declaracions ahir a TVMataró dient que vostés eren les víctimes de les agressions sofertes per part del PP i de CpC les trobo d'un caliu molt baix. Sincerament pensava que vosté era un polític de més embergadura de la que ha demostrat a la televisió local. Només li diré que en aquestes eleccions no votaré als socialistes, no votaré sí, i mai més votaré al PSC, m'han defraudat moltísim, també el fet que anés el Sr Batista a entregar caramels als avis per comprar vots amb la paperina del sí. Amb tots els meus respectes fan una campanya desleial.

Ramon Bassas ha dit...

- Ferran
Això ho hauran de fer les institucions, no? O ets com els del PP, que pensen que els governs no han de fomentar la participació?

- A.J.
Jo parlava d'agressions verbals. És a dir, dir que el PSC és al darrere dels atacs al PP (els mateixos que rebem nosaltres en altres llocs), o que l'Estatut el tutela ETA, o que els que no som del PP som nazis, etc... Això hi han dit dirigents del PP. Per cert, els avis són massa intel·ligents com per deixar-se comparar el vot...

Ferran Caballero ha dit...

jajaja. Son vostès molt bons eh?! Jo el que penso és que el govern no POT demanar el vot afirmatiu. Ni tansols intentant dissimulanr. O és que vostè és com el PP que creu que les televisions públiques son les televisions del partit que governa? Ja veu que aquests del PP donen per molt...

Ramon Bassas ha dit...

Ferran
Les campanyes institucionals no poden decantar-se per un vot. Però el Govern? Els membres del Govern no poden demanar el vot? Sincerament, jo crec que sí. respecte a l'ús de la TV, justament ERC, CiU i PP van bloquejar que es tractés la llei de la CCRTV, després de 2 anys de parlar-ne, per purs motius electorals.

Ferran Caballero ha dit...

Els membres del govern poden demanar el vot? Per suposat. No em queixo de veure Maragall als mítings del PSC. Les campanyes institucionals no poden decantar-se per un vot. Per suposat. Per això em queixo del lamentable anunci institucional que han fet. Que si jo sé el que he de fer, que si les meves filles, que si els pobres nens indis que no poden votar... M'entén oi? Suposo que entendra també que no he de ser jo qui respongui pel que fan els partits polítics oi?

Ramon Bassas ha dit...

Ferran
Jo diria que l'anunci no es decanta per cap opció.
RB

Ferran Caballero ha dit...

Jo també crec que ma mare es verge sr. Bassas.

Ramon Bassas ha dit...

Ferran
No ho hauria dit mai...

Ferran Caballero ha dit...

Ja sap que la fe i la lògica no acostumen a anar del bracet

Ramon Bassas ha dit...

I qui parlava de fe?

Ferran Caballero ha dit...

Vostè, senyor Bassas, vostè. Quan deia allò de jo diria que l'anunci no es decanta per cap opció. Això és un acte de fe.

Ramon Bassas ha dit...

Ja m'estranyava que aquestes coses relatives a la seva mare fossin coses de la fe. Per cert, potser una mica de fe li aniria bé, diuen que mou muntanyes...