dimarts, d’abril 21, 2009

Lletres a l'aparador

:
Aquest Sant Jordi, al centre de Mataró, hi ha hagut una iniciativa molt vistosa per al qual alguns aparadors de botigues de la ciutat han aparegut amb textos d'autors locals. És una bona idea portada endavant per l'Institut d'Acció Cultural de l'Ajuntament (IMAC) i l'escriptor i periodista Albert Calls.
:
Hi participen el guionista i contista Manel Bonany, el dramaturg Toni Cabré, el poeta J. Mª Calleja, l'escriptor Jordi Carrión, la contista Lola Casas, el poeta Joan Carles González Pujalte, el crític Manuel Guerrero, l'escriptor Jordi Lopesino, la poetessa Eva Rumí i els novel·listes Guillem Sànchez i Care Santos. L'acció es complementa amb xerrades amb els autors i un col·loqui el dijous dia 30 a les 80 del vespre a Ca l'Arenas, centre d'art. Vegeu programa de tot plegat aquí.
:
Els establiments on ho podeu trobar són Llibreria Màrquez, El Caminet, la Biblioteca de Caixa Laietana, Boixet, Robafaves, l’Ateneu de Caixa Laietana, la Biblioteca Pompeu Fabra i Ca l’Arenas són els establiments que particpen en la proposta. A veure si en una porpoera ocasió encara s'hi apunta més gent. Això sí que és portar la literatura al carrer, com toca per Sant Jordi... i més sovint.
:
Foto: capgros.com.
: