dimecres, d’abril 07, 2010

El web d'en Nadal

Avui us recomano que afegiu als blocs que heu de seguir el que acaba d'obrir [aquí] el Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal. Nadal utilitza la tecnologia bloc per fer, principalment, el lloc d'arxiu de la seva innombrable producció articulística des de tota la vida. Així, no es centra en la seva tasca de conseller, ni tan sols la política, sinó que desplega totes les seves capacitats i coneixements en forma de píndoles articulístiques. És a dir, introdueix un element més arxivístic que d'actualitat (encara que hi va posant els articles que va fent), però adopta una forma que (ja sabeu) a mi m'agrada més, variable en la temàtica i on primi l'opinió personal.
:
Incorpora alhora altres gadgets, de manera que introdueix elements de multifuncionalitat que també permet la tecnologia 2.0: fotos i vídeos, de moment. Ara només cal que s'atreveixi amb le sinteraccions (comentaris, etc.) i amb les xarxes socials. Però vaja, de moment, Déu n'hi do. La tasca és d'agrair.
:
I ho és perquè la quantitat i la qualitat de les peces que hi podem trobar, així com la seva varitetat i interès, són importantíssimes. La seva formació i professió d'historiador, la seva llarga i profitosa tasca política i la seva capacitat d'acostar-se a mil-i-una coses en són la base. Navegant una estoneta, comprovem de nou que Nadal no parla mai per parlar, que sempre té opinió personal i que s'esforça en fer entenedors els seus arguments.
:
En parlava El Punt fa poc.
: