diumenge, de novembre 28, 2010

Els resultats

Aquí podreu anar seguint els resultats electorals amb aquesta aplicació d'El País, que s'aniran actualitzant:



I aquí podeu trobar, també en procés d'escrutini fins el final, els de Mataró.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona, ho heu aconseguit. Tants d'anys de cuidar el vot immigrant espanyol sense fer cap esforç per intentar integrar-lo han passat comptes. La ignoràcia ha madurat i votar espanyolistes per espanyolistes, els del PP són més autèntics que els del PSOE, és a dir, vosaltres.

Gràcies a vosaltres el PP és la tercera força política a Catalunya.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb l'anterior anònim.

Ademès la mordassa del "Vostès tenen un problema que es diu 3%" (us enrecordeu? i com despres ho va retirar per salvar el nyap de l'estatut?) ha funcionat, almenys en el cas palau. Altrament haurìem vist com a CiU l'arrosegaven fins a la clavaguera juntament amb la Tries Fargues i el parell d'innombrables que gobernaven el palau,

Per acabar, dir-vos que continueu com fins ara, arrogants i amb la ceguera selectiva que us caracteritza.

Ja m'hi espero a les municipals a veure si d'una vegada podem canviar coses a Matarò.

Anònim ha dit...

Hola.

"He entendido el mensaje", Felipe González. 1993.

Luego continuó haciendo lo mismo que los once años anteriores. Tres años después se convirtió en ex presidente.

Ya ha acabado la campaña la electoral. Por lo tanto ya se han acabado los discursos bilingües, los mítines bilingües y las tolerancias bilingües. Ahora, a volver a las sanciones, que es lo que toca, aunque ahora las van a cobrar los otros.

Espero que toméis nota de lo que ha pasado. Sin duda la crisis habrá influido (me acabo de mirar en LV lo que dicho Iceta), pero me parece que cierto cansancio de una parte de vuestro electorado también habrá contribuido. Te lo digo con pesar, créeme. Yo he votado por Ciutadans, pero hubiera votado por el PPC si las encuestas no hubieran dicho que era posible que aquellos repitieran en el Parlamento. Y te aseguro que no me he hecho especialmente de derechas. Sólo que estoy un poco cansado de que me toméis el pelo y me faltéis al respeto con mítines medio en castellano y oyendo decir a la Prados esas cosas sobre la vinculación sentimental con España cuando llega la campaña electoral. Para olvidarse de ellas hasta la siguiente. (sigue)

Anònim ha dit...

Jo, com a català integrat també em sento insultat pels del PSOE quan fan mítings bilingües com si no entengués la llengua de la terra en què visc.

Que qui parla espanyol habitualment ho faci en un míting ho lamento perquè demostra una nul·la intenció d'integrar-se, però que qui habitualment parla en català, en un míting ho faci en espanyol perquè "toca" és encara pitjor.

Quines coses que senti el mateix que algú que vota Ciudadanos (Ciutadans?).

Ramon Bassas ha dit...

Gràcies pels comentaris... em donen idea fins on s'ha desdibuixat el missatge propi del PSC. Haurem de passar dels "fet, no paraules" al fets, sí; paraules, també".

El projecte del PSC inclou una Espanya plural, diversa, solidària, positiva. Un somni que de tant en tant la història (o la urgència d'uns i altres, la poca paciència o la mandra) desmenteix, però que no deixa de ser possible.

En aquests i altres temes caldrà posar fil a l'agulla. Per això us agraeixo sincerament les aportacions.