dilluns, de juny 27, 2011

Not to be

El primer retall, a la cultura, a la promoció de ciutat, a la vocació de capitalitat, amb nocturnitat i traïdoria. Enveja de cabrerenc? Confirmació de l'anàlisi de Llovet? El canvi?

[vegeu comunicat de la direcció davnat la decisió unilateral del govern minoritari de l'Ajuntament de suspendre el festival Shakespeare a Mataró, al seu web i al Facebook]

6 comentaris:

Pau ha dit...

http://www.lavanguardia.com/politica/20110402/54135120155/hacienda-conmina-al-govern-a-que-ademas-de-recortar-suba-impuestos.html

En què creieu els qui no creieu?

Ramon Bassas ha dit...

Pau,
A què et refereixes exactament? Al festival Shakespeare o a la notícia de La vanguardia? No creiem en què?

Anònim ha dit...

no crec que ningú prengui una mida com aquesta d'anular el shakespeare si la situació de la butxaca no l'obligues.

la pregunta del millió es com hem arribat a tenir la butxaca buida.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim
El festival Shakespeare estava pressupostat i finançat. Això no treu que hi hagi dificultats econòmiques, és clar. Peròaquesta activitat ja s'havia ajustat.

Anònim ha dit...

Sr. Bassas, qué poco os va a durar la herencia de despilfarro. Ni un mes el nuevo equipo en el cargo y ya os han suprimido uno de vuestros inventos para pagar jugosos sueldos de gestión de eventos y otros cobros de los que son siempre beneficiarios los mismos y que, oh, libertad, igualdad y fraternidad, son siempre los ciudadanos los que tenemos que costear con nuestros impuestos para que vuestros clientes naden en la abundancia. Bravo por el nuevo gobierno de CiU.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
¿Despilfarro? ¿vuestros clientes? No sé de què em parles, ho sento.