diumenge, d’abril 14, 2013

Suau, López Camps, Torralba, Villatoro, Puig, Argullol i San Agustín


Si us interessen els temes al voltant de la religió i la aquesta setmana que entrem us avorriu, em sembla que és gairebé impossible. Mireu, si no.

“La pregària: passar de divendres sant a Pasqua”, a càrrec del biblista, Teodor Suau


Dimarts 16 d’abril, després dels 15 MINUTS AL COR, el biblista, Teodor Suau, oferirà una breu reflexió de deu minuts (14:30h a 14:40h) amb el títol: La pregària: passar de Divendres Sant a la Pasqua”.
 La xerrada es farà  en acabar els 15 MINUTS AL COR que es fan diàriament al centre de Barcelona, de 14:15h a 14:30h, a la Parròquia de Santa Anna, al costat de Plaça de Catalunya (Barcelona).
El dimarts 16 d'abril de març, de 17 a 19h, Francesc Torralba Vicenç Villatoro conversaran arran del llibre Amb Déu o sense (Fragmenta, 2012) que recull quaranta cartes creuades d'ambdós autors. L'acte serà a la seu de l'associació cultural Cetres (Muntaner 411, entl. 2ª), que és l'entitat organitzadora. És imprescindible que els interessats confirmin amb uns dies d'antelació al telèfon 93 200 89 53 (Isabel) o a info@culturalcetres.com.


Jordi López Camps presenta el llibre La vida en un blog a la Llibreria Claret


Dimarts dia 16 d'abril de 2013, a les 19.30 h, se celebrarà l'activitat "El diàleg entre creients i no creients: horitzons de trobada", dins el cicle Diàlegs de Pedralbes. Les intervencions correran a càrrec del doctor en ciències bíbliques, degà de la Facultat de Teologia de Catalunya, Armand Puig, i del doctor en filosofia, professor a la UPF, Rafael Argullol. Comptarà amb la presentació i moderació de Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL. L'activitat es desenvoluparà al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. En aquesta sessió hi haurà, a més, la possibilitat de visitar lliurement el monestir una hora abans de l'inici de la sessió. És necessari confirmar l'assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat. L'acte es podrà veure per internet viasetraming.

El periodista Jordi Basté, la monja dominica sor Lucía Caram i el jesuïta Josep M. Benítez, degà emèrit de la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma, presentaran el llibre De Benedicto a Francisco. Una crónica vaticanadel periodista Arturo San Agustín , que acaba de publicar Fragmenta. Serà el dijous 18 d'abril, a les 19:30 h, a l'Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna (Valldonzella 23, Barcelona). Es podrà veure en directe per internet via streaming.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

The new tablet would be a further extension
of these concepts and yet another step into the future of computing for Apple.
" Earlier today some cruise ship struck land in Alaska. Committee on Gulf War and Health: Health Effects of Serving in the Gulf War, Update 2009.

Here is my web site - Latest Daily News

Anònim ha dit...

So, if you want to get these amazing and funny gifs animated images, then what are you waiting for.

Emotions have great impact on our human body because when we have emotions, our body changes throwing our body in balance
and preparing us for remaining happy and healthy.
Aside from making your self blissful you also carry
others to be comfortable too.

Here is my page free funny pictures and cartoons