diumenge, d’abril 14, 2013

Suau, López Camps, Torralba, Villatoro, Puig, Argullol i San Agustín


Si us interessen els temes al voltant de la religió i la aquesta setmana que entrem us avorriu, em sembla que és gairebé impossible. Mireu, si no.

“La pregària: passar de divendres sant a Pasqua”, a càrrec del biblista, Teodor Suau


Dimarts 16 d’abril, després dels 15 MINUTS AL COR, el biblista, Teodor Suau, oferirà una breu reflexió de deu minuts (14:30h a 14:40h) amb el títol: La pregària: passar de Divendres Sant a la Pasqua”.
 La xerrada es farà  en acabar els 15 MINUTS AL COR que es fan diàriament al centre de Barcelona, de 14:15h a 14:30h, a la Parròquia de Santa Anna, al costat de Plaça de Catalunya (Barcelona).
El dimarts 16 d'abril de març, de 17 a 19h, Francesc Torralba Vicenç Villatoro conversaran arran del llibre Amb Déu o sense (Fragmenta, 2012) que recull quaranta cartes creuades d'ambdós autors. L'acte serà a la seu de l'associació cultural Cetres (Muntaner 411, entl. 2ª), que és l'entitat organitzadora. És imprescindible que els interessats confirmin amb uns dies d'antelació al telèfon 93 200 89 53 (Isabel) o a info@culturalcetres.com.


Jordi López Camps presenta el llibre La vida en un blog a la Llibreria Claret


Dimarts dia 16 d'abril de 2013, a les 19.30 h, se celebrarà l'activitat "El diàleg entre creients i no creients: horitzons de trobada", dins el cicle Diàlegs de Pedralbes. Les intervencions correran a càrrec del doctor en ciències bíbliques, degà de la Facultat de Teologia de Catalunya, Armand Puig, i del doctor en filosofia, professor a la UPF, Rafael Argullol. Comptarà amb la presentació i moderació de Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL. L'activitat es desenvoluparà al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. En aquesta sessió hi haurà, a més, la possibilitat de visitar lliurement el monestir una hora abans de l'inici de la sessió. És necessari confirmar l'assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat. L'acte es podrà veure per internet viasetraming.

El periodista Jordi Basté, la monja dominica sor Lucía Caram i el jesuïta Josep M. Benítez, degà emèrit de la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma, presentaran el llibre De Benedicto a Francisco. Una crónica vaticanadel periodista Arturo San Agustín , que acaba de publicar Fragmenta. Serà el dijous 18 d'abril, a les 19:30 h, a l'Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna (Valldonzella 23, Barcelona). Es podrà veure en directe per internet via streaming.


Publica un comentari a l'entrada