diumenge, de setembre 29, 2013

El mestre Mas


Tenim la sort, els mataronins, de disposar sempre que vulguem (i vulguin ells esclar) una sèrie de persones que tenen força coses a dir. I sovint no ens n'adonem. D'això en parlàvem fa poc amb en Manuel Mas, sens dubte, un d'ells. Així que l'exaclalde de Mataró, també exdiputat a les Corts i economista de formació, ha tingut la pensada amb el Foment Mataroní d'organitzar un curs que, sota el títol "Economia a l'abast de tothom", posi una mica de llum a la tempesta de notícies que cau sobre la nostra ignorància. Serà els dimecres del proper mes d’octubre, és a dir, els dies 9, 16, 23 i 30, de 2/4 de 8 a les 9 del vespre.

Si esteu interessats en assistir-hi poder trobar els programes a la Secretaria del mateix Foment (C./ Nou, núm. 11), que està oberta cada dia a partir de les 4 de la tarda i fins a les 11 de la nit, i apuntar-vos-hi.

Crec que és una molt bona idea i espero que altres experts locals, aquests que tenim luxosament arraconats fent d'avis, s'animin a fer el que han de fer els que hi entenen: transmetre el que saben als que som més joves. I més tontos.