dissabte, de gener 14, 2006

1r Red Net

Aquí em teniu, al costat del Primer Secretari i Ministre José Montilla, que aquest migdia m'ha donat un dels premis "Red Net Plus" que, per primera vegada, atorga el PSC als millors webs de les seves agrupacions locals. A la foto també hi ha en Francesc Gonzàlez (alma mater del tema junt amb els companys de la sectorial de Societat del Coneixement), en Miquel Zaragoza, Primer Secretari de Molins de Rei, els dos citats, una jove companya de Sant Quirze i l'Artur Gómez, de Cerdanyola del Vallès.
:
No cal dir que ha estat una gran satisfacció, que he corregut a compartir amb les persones que ho han fet possible (gràcies!). Certament, des de fa una mica més de tres anys, ens vam veure en cor per fer un web que, d'una banda, fos punt de referència del que interessa i el que pensem els socialistes, i del que fem que pugui ser útil a la gent, i que permetés ampliar la capacitat de comunicació i de contacte amb la gent.
:
Per fer-vos una idea, només aquest darrer mes de desembre l'hem tancat amb prop de 18 mil planes servides, més de 2.400 subscriptors que reben un butlletí electrònic setmanal i prop de 4.500 visites. Ep, i són dades controlades per l'OJD (que exclou les IP del PSC).
:
Al matí, he explicat davant el conjut de persones que tenen aquesta responsabilitat a les agrupacions socialistes quina ha estat la nostra experiència. D'altres també han dit la seva. També s'ha parlat d'altres fenòmens presents a la xarxa, entre ells, els blocs com aquest que esteu llegint. En general, entre tots estem fent el primer partit a la xarxa, amb l'ànim d'obrir-se, d'explicar-se i d'arribar a tot aquell qui vulgui sentir-nos.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona!!
Aquest premi és important per partida doble. Primer, ha anat a casa, cap als capgrossos. Segon, i crec que molt important, és que demostra que, com dius, els blocs són un mitjà més per arribar als ciutadans, tasca que sovint costa d'aconseguir amb els mitjans de comunicació tradicionals.

Javi ha dit...

Enhorabona Ramon,
un gran reconeixement per a una gran tasca al davant de la (cada dia més gran) web del PSC Mataró.

Realment, heu aconseguit una gran web, i això no és gens fàcil per tota la feina que porta al darrera.

De nou, enhorabona!

Ramon Bassas ha dit...

Nois i noia
Ara veig que potser m'ha quedat un post una mica "autobombista", però ja sabeu que el mèrit no és meu personal. Gràcies, de tota manera. Ismael, tens raó que la ciutat tmbé n'és beneficiària, del Premi.

Anònim ha dit...

Una pregunta. Com és que als partits d'esquerres els càrrecs de consellers i presidents, o regidors, és també el dels qui dirigeixen els partits? És una mica difícil d'entendre no? Perquè sembla que es barreixa tot, el partit i el que ha de ser públic.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Als d'esquerres i als de dretes, sovint es simultaneja el càrrec orgànic amb algun altre de públic, d'elecció. Crec que és bo que hi hagi distàncies (per exemple, a Mataró intentem evitar que l'Alcalde sigui el Primer Secretari del PSC), però també que no hi hagi una separació absoluta. Especialment per unir l'acció representativa (que també fem, els regidors, donat que estem adscrits a grups municplas) amb el lligam amb la ciutadania que la Constitució atorga als partits.

Víctor ha dit...

Ara feia dies que no podia conectarme a internet per problemes tècnics, el que m'ha obligat a abandonar una mica el món blocaire. Això sí, ja m'he posat al dia...Així que:

Enhorabona Ramon!!

Veritablement el teu blog, com ja ha dit algú, és tota una referència per els que intentem mantenir-ne un. Així, que sens cap mena de dubte, et mereixies aquest premi. Això sense parlar de la teva tasca a la web del partit a Mataró, que em consta que sempre esta actualitzada, com el teu weblog.

Altre cop, FELICITATS!!

Ramon Bassas ha dit...

Enrique i Víctor,
Gràcies pels elogis desmesurats, però el cert és que el premi no era per mi sinó pel web del PSC de Mataró, a qui tinc l'honor de representar.