dimarts, de gener 03, 2006

Montilla a Mataró

L'alcalde Baron i el ministre Montilla visitant Cristalleries de Mataró (foto: Sergio Ruiz)
:

Aquest vespre he estat a la visita que el ministre José Montilla ha fet a la seu de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica per conèixer les seves instal·lacions (amb la Incubadora d'Empreses a tope) i els dos principals projectes que la ciutat té per ensenyar-li: el Pacte pel desenvolupament Econòmic i Social i el projecte TecnoCampus. Venia de visitar dues empreses de la comarca, la Dogi, al Masnou, i Cristalleries de Mataró, l'antiga cooperativa on havia treballat Joan Peiró, que avui exporta més del 80% de la seva producció.
:
La visita ha permès de mostrar els projectes de la ciutat en l'àmbit de la seva modernització, de la seva capacitat per aportar el valor afegit la competitivitat d'una gran àrea econòmica, l de Barcelona. Que aquest valor afegit es construeixi al voltat del coneixement i de les tecnologies per processar-lo. I ho ha fet al costat de tots els seus grups polítics, dels seus agents socials i d'un munt de persones que s'han aplegat per fer-ho possible.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Què et sembla això Ramon?
http://www.avui.com/avui/diari/05/gen/31/ul0131.htm

Anònim ha dit...

Li has preguntat perquè està en contra de l'Estatut que es va aprovar al Parlament o no era el millor dia?

Anònim ha dit...

Aix, perdona m'he ofuscat, BON ANY !!

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
De moment, em reservo l'opinió.

- Antoni,
Montilla no està en contra de l'Estatut, li ho he sentit dir en altres àmbits en el sque també hi sóc present. De fet, ell és el millor aliat que té el Parlament per assolir l'aprovació d'un text que tingui el màxim consens possible a les Corts.

Bon any!!