dijous, de gener 12, 2006

Moltes actuacions, molts projectes *

Aquest any hi el recordarem pels bons resultats de l'acció dels governs de Maragall i Zapatero. Davant 23 anys sense que la Generalitat fes habitatges protegits, se'n projecten un centenar. Després de la manca de planificació escolar de CiU, l'executiu català construeix escoles i arriba a l'acord per a la dotació de més places d'escola bressol. Després de l'increment de la immigració il·legal dels temps d'Aznar, ara Zapatero ha fet que els immigrants cotitzin a la Seguretat Social, que es millorin els controls fronterers i que els municipis puguem fer front a aquest fenomen. I el el camp de la salut mental, de l'atenció primària, dels serveis cap a la cultura, de l'atenció a la gent gran, als joves i a les dones, de la millora de la mobilitat, dels nostres barris... en moltes coses s'ha donat un veritable tomb.
:
Per la seva banda, el Govern de Mataró ha prosseguit el gran esforç inversor que vol millorar la qualitat de vida dels nostres carrers i places, dotar-nos de més equipaments i fer de Mataró una ciutat atractiva per a l'ocupació i l'economia. Repasseu la llista que publica aquesta revista, és llarguíssima. Al bell mig de l'actual mandat, a més, la situació del Govern és d'un alt grau de confiança, després de superar algun problema, amb un equip i un Alcalde més reforçats.
:
Però el 2006 encara serà millor. Més reformes en vies principals de la ciutat, nous equipaments, aparcaments, l'actuació al Port, noves escoles, etcètera. Ah, i començarà a fer-se realitat un gran pol de coneixement i d'empresa, com la seu del TecnoCampus Mataró, al Rengle, dins la política de suport a l'activitat econòmica i a l'ocupació, un dels eixos del Pacte pel Desenvolupament Econòmic i Social que som a punt de signar, escoltant tothom.
* article publicat a Mataró Report (gener 2006) com a portaveu del Grup Municipal Socialista

2 comentaris:

Pedro ha dit...

Ramon, al final he trobat això a la xarxa, vas dir que ens avisaries, és una bona notícia:
http://racocatala.com/articles/9707

Ramon Bassas ha dit...

Pedro,
Bé, no recordo que et diria que t'avisés... però la notícia conté un error. No va ser la CUP la que va presentar la proposta sinó els grups municipals presents al consistori mataroní (entre els que no s'hi compta aquest grup i, per tant, no hi pot presentar propostes de resolució), tal i com diu la nota de premsa publicada a l'efecte:
http://www.mataro.org/document.php?id=11433&mid=284&PHPSESSID=55a3221cc3bd9f4897e21481e13022f5&nid=7118
Però tens raó, és una bona notícia.