dissabte, de gener 28, 2006

Passeig per la blogsfera
:
Avui que fa fred, us convido a navegar per alguns dels meus favorits: En Cinto Amat amb un poema entre inquietant i bell (hi ha diferència?), al quie li recomanaria que narrés des del punt de vista del fantasma, com recomana Javier Marías en un llibre-entrevista recentíssim, que recomano vivament (foto) per marianòmans i pels altres. En Manuel Mas avançant l'article que demà publicarà a capgros.com, sobre el seu recent viatge a Algèria. Joan Antoni Baron explicant novetats importants respecte al transport públic de Mataró. I en Jaume Subirana amb un extracte de la magnífica columna de Manuel Rivas, avui, a El País, justament sobre els espectres que, tant de bo, vénen a veure només com canvien les coses. També en aquest diari val la pena l'article de Pilar Rahola espavilant-nos sobre els perills de la victòria de Hamàs a Palestina.

3 comentaris:

Núria Aguilar ha dit...

Ramon, respecte a l'article de la Rahola, m'ha agradat més l'article que avui publica El País, de Joan B. Culla i Clarà "El segundo entierro de Arafat", penso que explica matisant millor.

Ramon Bassas ha dit...

Tens raó, molt bona anàlisi, i més assenyada.

cinto amat ha dit...

Ramon, saps que Javier Marías invoca els fantasmes per fer-se'ls seus, el que no sempre és possible per als pobres mortals. De totes maneres, gràcies per la recomanació.