diumenge, de febrer 24, 2013

CatReligió TVUs deixo amb el nou servei de la web de CatalunyaReligió.cat que permet, com si fos un canal de televisió, veure tant els vídeos que hi ha allotjats, en emissió contínua, com les emissions en directe, des d'aquest canal, que facin les principals institucions religioses del país. Diu la nota que "CatReligióTV serà el primer canal amb emissions d’actes de diverses institucions catalanes, després d’altres iniciatives eclesials –com l’Abadia de Montserrat,Cristianisme i Justícia, o l’arquebisbat de Tarragona- que han iniciat emissions en directe a través d’internet".

La posada en marxa d'aquest servei coincideix amb l'inici de les emissions en directe la web de l’arquebisbat de Barcelona. "Diumenge emetrà la missa per a catequistes que presidirà el cardenal Martínez Sistach a la Basílica de la Sagrada Família. Serà un dels primers actes que també es podrà seguir a través de CatReligioTV", diu la citada nota.

"A la pàgina podeu veure els actes programats per als propers dies. Entre aquests, hi ha el seguiment del comiat de Benet XVI", conclou.
 
Publica un comentari a l'entrada