diumenge, d’octubre 22, 2006

Esperant Tots Sants - VII

Uns covant i els altres cavant
: :
Avui, enquesta a El País. CiU podria baixar un diputat i el PSC en podria guanyar un altre o quedar-se com està. ERC i PP baixarien i ICV pujaria. Unes dades que mostren, a parer meu, un parell de coses: la remuntada imparable del PSC des de les enquestes publicades a l'inici de la campanya i l'escenari més obert que mai. Però no cessem en la victòria que es va covant dia a dia (i en la derrota que van cavant dia a dia...). Iceta en parla.
:
Material de campanya
:
El Govern d'esquerres en xifres. Cliqueu aquí. No hi ha color. O continuem aquesta progressió, o anem enrera. O Montilla o Mas.
:
Ignorants i savis
:
Avui he enllestit els encreuats blancs de la separata dominical d'El País, cosa que no assoleixo sempre. I em trobo amb aquesta definició de cristianisme: "Fue predicado por ignorantes y creído por sabios, y es por eso que no se parece a nada conocido". És de Joseph de Meistre i m'ha servit per no parlar-vos de la campanya. O sí.

4 comentaris:

kanopus06 ha dit...

Oh, i què t'esperaves del diari més socialista (a part del periódico del psc, ai no, de cataluña)?
Que quan fan enquestes us les cuinen 2 i 3 cops perquè quedi alguna cosa que sigui menjable per vosaltres.
Justament avui també es publicava una enquesta on CiU arriba als 58 escons, i s'evita la reedició del tripartit.
Podeu continuar somiant, el clatellot que us fotreu l'1 de novembre espectacular i brindaré amb cava per la vostra derrota.

Ramon Bassas ha dit...

- Kanopus

Serà cava català? Ho dic perquè deurà ser la primera vegada en molt de temps que Rajoy brindarà amb cava, si guanya Mas.

No, jo tampoc no em crec les enquestes. Ja veuràs com guanyarem.

Pedro ha dit...

Sí ui, aquesta tàctica d'agenciar aquesta federació catalana al postfalangisme espanyol l'heu sobat al llarg de 10 anys, potser que prou o que parleu de les vostres propostes.

Ramon Bassas ha dit...

Pedro
Era una resposta a Kanopus. Als posts ja enllaço amb algunes de le snostres propostes. Gràcies.