dimecres, d’octubre 25, 2006

Esperant Tots Sants - X

Ahir, debat. Aquí em teniu, matxacant amb els arguments (i els contra-arguments) al costat d'en Toni Valls, regidor de CiU. Els amics de l'Associació de Veïns del barri de l'Havana van organitzar-lo a la seu del casal d'avis. Per il·lustrar-vos, us transcric la nota que ha preparat el PSC:
Ramon Bassas: "El dia 1 triem entre un Govern d'esquerres encapçalat per Montilla o un de dretes amb Artur Mas, entre el rigor pressupostari o el dèficit, entre la seriositat o les mentides del DVD, entre els drets o els xecs"
:
El Primer Secretari del PSC de Mataró creu que el candidat de CiU "desprecia els mataronins no venint ni un sol dia a fer campanya electoral, com han fet els altres", en un debat electoral organitzat per l'associació de veïns de l'Havana i Rodalies.
:
Pel Primer Secretari del PSC de Mataró, Ramon Bassas, "a les eleccions del proper dia 1 triem entre un Govern d'esquerres encapçalat per José Montilla o un de dretes amb Artur Mas, que és el mateix que dir entre el rigor pressupostari o el dèficit de 1.200 milions d'euros que va generar quan governava". Els electors hauran de triar "entre la seriositat del candidat socialista o les mentides del DVD i els numerets davant notari d'Artur Mas i, especialment, entre els drets a la salut, a l'educació o als serveis socials o els xecs de 'quita y pon' que ofereixen CiU i PP", va dir.
:
Bassas va participar ahir en un debat electoral organitzat per l'associació de veïns de l'Havana i Rodalies, a la seu del casal d'avis del barri, junt amb els regidors Toni Valls (CiU), Paulí Mojedano (PP) i Jaume Graupera (ICV-EA), així com Jordi Galdon (ERC), moderats pel periodista Pep Andreu (TVM).
:
El dirigent socialista va dir que el candidat de CiU "desprecia els mataronins no venint ni un sol dia a fer campanya electoral, com han fet els altres", en referència a l'absència d'Artur Mas, i probablement de Josep Piqué, a la ciutat de Mataró. Bassas va explicar els trets més importants del programa del PSC "per millorar les condicions socials del conjunt de ciutadans i ciutadanes i per millorar la competitivitat del país", alhora que va explicar "els avenços importants per la ciutat que ha significat el Govern d'esquerres: quatre escoles de primària i dues de bressol, els primers habitatges protegits, ampliació de l'Hospital, Llar Cabanellas i CAPs, nous Bombers, més seguretat, menys accidents, reducció de l'atur, etcètera".
:
Per acabar, Ramon Bassas va defensar una política d'immigració "que reguli els fluxos, que faci que paguin a la Seguretat Social, que controli les fronteres, que contracti en origen i que faci inversions en programes socials i en rehabilitació dels barris que viuen més de prop l'increment d'immigració". I s'ha de fer contra "la política practicada pel PP, que reduí el nombre de policies a les fronteres i a les ciutats, que permeté l'entrada de tres vegades més il·legals que els que hi havia, fent cinc regularitzacions massives i negant diners als municipis i barris que veuen transformada la seva vida", va dir. "Cal fer tot el contrari", va dir.
Em va quedar per respondre una coseta, de l'amic Toni Valls (que va tenir el valor de treure el GAL quan se li van acabar els arguments). I és que va atribuir al PSC una operació per fer-se amb els mitjans de comunicació local. Jo vaig mirar amb cara d'astorament al moderador. Pensava en l'atorgament de llicències de ràdio (sense el CAC) poc abans de les eleccions de 2003, o en el Diari de Mataró i tantes altres iniciatives sospitoses. I pensava en la cara que farien els professionals de la comunicació local si ho haguessin sentit. Però, en fi, ja en parlarem un altre dia.
_
Material de campanya
:
Avui toca que us presenti l'enllaç al programa sobre les nostres propostes al
món rural, sobre la relació de Catalunya amb Espanya, Europa i el món i sobre dues qüestions centrals de la nostra oferta: la política de progrés social i Estat del Benestar i en matèria de Seguretat. L'una sense l'altra no són possibles. (Foto: Montilla a Mataró, QM).
:
Avaluar els blocs
:
En Santi Ortego, sempre amatent, m'envia un linc a una plana que explica una teoria sobre com avaluar l'interès, l'originalitat i, especialment, la utilitat dels blocs. M'ha semblat molt interessant.
:

5 comentaris:

Anònim ha dit...

En Toni Valls no és D'Erc, és el representant de CiU, membre d'UDC.
O és que els de CiU, com creuen a la resta d'estat som Carods?

Ramon Bassas ha dit...

Ostres, tens raó. Deu ser un lapsus. Després ho canvio i els ho faig saber.

Anònim ha dit...

Si home Ramon! Ara em dius que és del PSC???

Ai mare!!
Potser avui sabrem de quin partit és, quan el veiem al costat del sr. Pujol a la Plaça santa Anna...

Que despistat que estas... Je,je

Ramon Bassas ha dit...

- Nina,
Gràcies. Estic per contractar-te de correctora.

Anònim ha dit...

bond dept partnerships wise lessons capsules pleased likewise slices conclusions triumphs
masimundus semikonecolori