dijous, d’octubre 19, 2006

Esperant Tots Sants - IV

Bé, de l'acte amb Montilla, ahir, a Mataró, podeu accedir a un recull de premsa, fotogràfic i videogràfic aquí. Entre d'altres coses, hi podeu trobar la notícia a El Tot Mataró i al capgros.com, així com també a El País, El Punt o El Periódico. Destacaria també el discurs de l'Alcalde Baron i un reguitzell de fotos que donen la idea del bon ambient que hi vam viure, de les que destaco aquesta que poso justament de l'Alcalde (de Q.M.). El meu company Oriol Batista també en parla al bloc.
:
El nostre programa educatiu, comptant que hi havia el Conseller Del Pozo, i l'apel·lació al vot dels que altres vegades han votat CiU, davant els numerets de Mas i Cia., han estat els dos elements més comentats pels mitjans de comunicació.
:
Material de campanya
:
nom Montilla, avui, acompanyat de Tura, Ernest Maragall i Geli.
:
Justament d'aquests numerets (de fira, ja que els números de veritat els sortien amb un dèficit acollonant, especialment quan Mas era conseller de Finances) ens aporten algunes novetats interessants. Com el power-point que desmunta, una per una, les mentides del vídeo repartit diumenge passat amb els diaris i que avui ha presentat Montilla. S'enxampa abans un mentider que un coix.
:
Del DaViDet en parla amb sorna i relativisme el columnista Manuel Cuyàs, a El Punt, cinèfil empedreït, que acaba amb unes paraules que us reprodueixo: "És el problema de les pel·lícules dels tres germans Marx. Són divertides fins que surt el tenoret guapo a cantar una ària". Touché.
:
I el blocaire Manel de la Vega es fa ressò de la coincidència del numeret del notari dels candidat de la dreta catalana amb un fet idèntic que protagonitzà el candidat de la dreta italiana, Silvio Berlusconi. Nostre Senyor els cria...
:

Cabanellas

nom Foto: R. Gallofré (capgros.com)

La campanya no ho és tot. Avui, per exemple, he assistit representant el meu Grup a un acte importantíssim. La signatura d'un conveni entre la Generalitat i la Fundació Cabanellas que permetrà instal·lar un gran centre d'atenció als malalts mentals del Maresme, amb finançament de la societat municipal PUMSA. És una magrnífica notícia que, després de negociacions no sempre senzilles, resol diversos problemes: l'ús de l'espai per a la salut pública i el gaudi ciutadà, la preservació dels espais verds, l'activació d'un patrimoni en desús, la reactivació d'una Fundació genuïna "per als pobres de Mataró" segons diu el testament del senyor Cabanellas. I, especialment, la millora de l'atenció a la salut mental, que se suma a l'ampliació pel mateix ús de l'Hospital de Mataró. és una gran aposta de la Consellera Geli que cal aplaudir.

:

4 comentaris:

El Miope Muñoz ha dit...

Gràcies pel seu comentari! Bé, bé, l'acte va durar poc però sota el meu prisma donada la situació sociopolítica la gent no es mirara pas els programes: el discurs va tenir una estructura convincent de cara l'electorat.

No obstant això a Montilla li pesen pels seus rivals una falta de carisma i una campanya de motl baix perfil amb un Zapatero que ja té el conveni amb CiU segons veiem.

Montilla és, segons un article del diari avui, seguin paràmetres tarradellistes el més preparat donat que surt del municipalisme. El desastre al ministeri d'Indútstria fa témer el pitjor.

Dessmond ha dit...

Ramon,
Vas passar-te l'estiu fent unes recomanacions interessantissimes. De debó.
Baixar a aquesta manera de fer política no és gens seriós i en el teu cas, encara menys. T'ho dic de bona fe.
Si ahir va sortir un dvd, avui treus un powerpoint. Si ahir es compara Montilla amb Berlusconi, avui s'ha lograt comparar l'italià amb en Mas. Em quedo aquí. T'asseguro que això no interessa. A l'inrevés, frustra. Quan a un el pressionen, s'espera una resposta de categoria. No sé si això és demanar molt.
T'asseguro que quan es fan segons quins plantejaments, els faci qui faci (aqui incloc en Mas), fan ganes de plegar veles.
Prometre els lloguers dels pisos, el llibres regalats, l'ortodòncia de franc... tota aquesta mandana ja es dificil d'empassar. Ara, a més, posa-li pel mig dvd's, powers points... la solució serà donar el vot als immigrans. A més dels números de les afiliacions a la seguretat social, que ens arreglin els de la participació ciutadana. Els autòctons preferirem la platja. Jo la tinc ben a prop.
En fi. Bona nit.

Ramon Bassas ha dit...

- Alvy,

Celebro que t'agradés l'acte. Jo, amb això del carisma, sóc una mica desconfiat. la prova la vaig tenir a les recents eleccions austríaques, on el candidat socialista va donar la sorpresa.

No, no hi ha cap pacte amb CiU. Jo els vull enviar a l'oposició, on estan molt macos. També trobo que Montilla ha estat un bon ministre, però entenc que alguns interesos li tinguin jurada.

- Dessmond,

Crec que cal prendre amb relativisme (o amb apassionament, que a vegades provoca el mateix benestar) les dosis d'electoralisme amb que anem bombardejant els blocs. Sorry, el temps dóna pel que dóna i em surten massa de brotxa grossa. estem en campanya i sóc molt clàssic.

Però em sembla que això és indissociable de la democràcia des que s'ha inventat. Com que ignorem la veritat, diguem, hem de defensar amb insistència la part que cadascú en conservem.

Avui em surt una resposta poc electoralista, caram.

Anònim ha dit...

Doncs te l'agraeixo de debó. És molt creïble.