dissabte, de desembre 20, 2008

Ja has signat pel civisme?

A finals de novembre es va presentar un Manifest Cívic elaborat per un conjunt d'entitats mataronines dins el Pla de Civisme que impulsa l'Ajuntament de Mataró.
:
El manifest preveu que s'hi pugui adherir qui vulgui i es comprometi amb els objectius del Manifest. Civisme és respecte, sí, però també acció, compromís, usar el temps a favor de la comunitat i els valors de cohesió. Amb aquesata idea, us animo, mataronines i mataronins, a implicar-vos una mica i -de moment- signar l'adhesió.
:
Així, segons diu el formulari, "faig constar la meva adhesió al Manifest pel Civisme i el compromís amb el respecte i la promoció dels valors que conté. I estic interessat a formar part de la Xarxa Cívica per comunicar-me amb l'Ajuntament, estar informat i proposar noves accions per la millora del civisme i la convivència a Mataró".
:

2 comentaris:

Enrique V. ha dit...

Iniciatives com aquesta ,creo jo, potencien la implicacion dels ciutadans. S'aconsegueix que ens sentim part activa més en un tema tan proximo al ciutadà del carrer. Ara qui ha d'aplicar-se és l'ajuntament que en cas de no respondre a les espectativas que genera un manifest com aquest, perdrà una part de la ciudadania amb ganes d'intervenir en el dia a dia de la seva població. Una gran iniciativa.

Ramon Bassas ha dit...

Gràcies, és un esforç q cal fer entre tots.