diumenge, de desembre 21, 2008

López, Roglà i silenci

Avui, una mica de miscel·lània (que és una macedònia però en culte). Començo per recomanar-vos el bloc de Jordi López Camps, un de nou. En Jordi, ara "President de la Comissió Executiva del Patronat de la Muntanya de Montserrat adscrit a la Presidència de la Generalitat", com ell mateix diu, té una llarga trajectòria de diàleg entre el món creient i el no creient, especialment a l'esquerra. L'he citat alguna vegada, té un bon discurs sobre el paper públic de la religió en una societat com la nostra i ja era hora que sentíssim què pensa de moltes coses... abans que no les publiqui massa tard en un altre llibre. O sigui que benvingut a la xarxa.

El segon suggeriment és el que pugueu escoltar un tast de l'entrevista a Jordi Roglà, director de Caritas Diocesana de Barcelona, al voltant de la generositat, el tema central de la revista Valors del mes de gener. Aquí va:
:

I acabo amb una proposta. El proper dimecres dia 24 de desembre, vigília de Nadal, un grup de cristians i no cristians celebrarem la festa fent silenci. Serà a les 7 de la tarda a la Plaça de Santa Anna. Us hi espero.

-