dissabte, de gener 24, 2009

CiU ha de deixar de fer el ridícul

Ja seria hora. Són tan estranys els camins que s'han de fer per denunciar una presusmpta manca de transparència del Govern de Mataró, donat que de moment no hi ha res, que fins i tot val carregar-se el dret a la intimitat. Això és el que deu haver pensat la voracitat acusatòria de Joan Mora, una afecció de la que no sembla haver-se acabat de curar. Consisteix en assenyalar tots els dits per distreure's de la lluna. Això sí, de tots els terrabastalls que s'han proferit cap d'ells ha acabat ni en una sola sanció administrativa. Però erre que erre.
:
En aquesta passió salvífica (salvar el món de socialistes), Mora va voler implicar una institució de prestigi com el Síndic de Greuges per minimitzar els advertiments tant del Govern com dels serveis jurídics municipals sobre el fet que determinada informació afecta a un dret fonamental. Vaja, com no podia ser d'altra manera, el Síndic dóna la raó al Govern. Alguns ja vam dir que aquesta situació provoca certa inseguretat jurídica i, sobretot, posa una ombra de dubte sobre la nostra honorabilitat. Però, què caram, de què val això davant la possibilitat d'empastifar?
:
Un exregidor de CiU, Antoni Valls, apartat amb males formes de la llista del 2007 per l'actual cap de CiU, ja advertia que "Joan Mora no pot tenir credibilitat davant els ciutadans si tracta així a un col·laborador proper com sóc jo"... A ell i a tothom, efectivament.
:
En fi, si no els fa res, la resta seguirem treballant, que és el pel que la gent ens hi ha posat.
:


:
Publica un comentari a l'entrada