dimecres, de gener 14, 2009

Dos passos | Més xarxa

Dos passos endavant
:
El Govern de Zapatero ha fet, de nou, allò que el d'Aznar va deixar a mitges. A Mataró, per exemple, quan es féu el Passeig Marítim entre el Centre Natació Mataró i el Port, obligats per una sentència ja que Aznar es volia desempallegar dels compromosis anteriors amb la ciutat, el PP va presentar un projecte que no comprenia la millora dels dos passos soterrats tercermundistes que té aquest tram. Ara, amb una inversió de 1.257.130 euros i la creació de 14 llocs de treball, el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí emprèn la millora d'accessibilitat i passos subterranis del Cargol, davant el carrer de Sant Antoni, i el de davant del carrer Jordi Joan.
:
L'acció d'inscriu en la dotació per a Catalunya d'aquest Ministeri de 21,28 milions d'euros del Fons per a la dinamització de l'economia i l'ocuupació que va ser aprovat pel Consell de Ministres del passat 5 de desembre. D'aquesta inversió, 12,62 milions corresponen a actuacions en matèria d'aigua, i 7,78 milions a actuacions al litoral. Amb aquesta inversió es generaran a Catalunya més de 400 llocs de treball.
:
Tot això, a l'empara del Pla E , del que ja parlàvem ahir en aquest bloc.
:
Foto: Un dels passos subterranis de Mataró, el del Cargol, que el 2010 es reformarà. Autor: Ll.M. / El Punt.
:
Nou bloc i netvibes
:
L'Alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, té un nou bloc actiu, al que podeu accedir clicant aquí. Aquests dies també estic provant amb el netvibes, un web 2.0 que permet agrupar en un sol lloc tots els teus productes a la xarxa, els que tu fas, els que parlen de tu o els que et doni la gana. Jo ja tinc un lloc obert i l'aniré perfeccionant properament. És aquí.
:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quants anys fa que governa Zapatero? No deuria ser tant important arrenjar tot allò que Aznar va deixar a mitges, o prou gran la pressió dels sociates mataronins (Mas va votar a favor dels pressupostos?). Gran tasca la vostra. Gràcies Ramon per tot.

Ramon Bassas ha dit...

De res, però el mèrit és del Govern Zapatero, que va haver de refer tot i ara ha licitat. El PP, senzillament, ho havia tret del projecte del passeig marítim.