dissabte, de febrer 14, 2009

L'amabilitat

El potaje del PP
:
Resulta que hi pot haver un pressumpte ús il·lícit de la informació confidencial a què té dret un regidor i no sabem si el regidor actuava per compte propi o en nom del seu grup i si el seu cap coneixia la iniciativa. Tampoc sabem qui i com s'assumiran les responsabilitats d'aquest afer. En fi, que ignorem alhora quants casos més hi ha hagut com aquest, quantes cartes s'han enviat i quins són els ciutadans que han vist desprotegides les seves dades. I, el més important, cal que ens expliquin què pretenien fer amb aquesta iniciativa. El fet és relacionat amb les baixes de padró, que són un instrument, entre d'altres coses, per posar ordre a la presència d'immigrants a la ciutat. Ja em direu què era exactament la intenció d'aquests senyors, el cigró negre i el que remena el potaje. Com que tot el dia parlen d'ètica (és aquell recurs fàcil quan no tens arguments polítics ni jurídics), suposo que tindran l'amabilitat (tant me fa la seva ètica) de respondre. Els drets dels ciutadans estan en joc, i ja portem massa precedents. Ells es mereixen aquesta resposta. Amable, això sí.
:
Diàleg amb CiU
:
Amable, i ara sense ironia, fou la reunió que vam mantenir les direccions del PSC i de CiU dilluns passat, en el marc del que haurien de ser més comuns trobades entre ambdues forces. Resumeixo les conclusions en dues idees. La primera, que la ciutat no mereix l'encrespament i la dura confrontació que sembla presidir les relacions d'ambdues forces des d'un temps ençà. Des del PSC sempre hem dim que ens defensarem dels atacs que considerem injustos, que no callarem; però també és cert que -si és possible- s'imposa una etapa d'acord i diàleg per refermar els passos que hem de seguir en el futur. La segona és que aquest acord i diàleg té noms i cognoms, especialment en els temes més importants per la ciutat: sortir de la crisi, assolir les infrastructures que ens falten, apostar per la formació, etc.
:
Foto: Ll.M. (El Punt)
:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fa riure per no plorar. Parles dels escandols del PP amb la presunta autoritat de qui no ha trencat mai cap plat. Precissament tu, que ets protagonista d'un dels majors escandols d'aquesta ciutat i coprotagonista de mitja dotzena d'altres escandols.

Ja que vas tant d'intelectual i de bon cristià, tindries que aplicar alló de "qui estigui lliure de culpes que llençi la primera pedra", pero no, tu ets com tota la resta de la patuleia politica del PP, PSC, CiU i tots els altres que infecteu la nostra societat: a la hora de llençar porqueria no us fa res. ¿Deu ser perque ja teniu les mans ben brutes i no ve d'aqui?

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim

Estic segur que deuen tenir explicacions raonables i que, per tant, no hi ha res a témer.

No et fiïs del soroll dels 'escàndols'... i mira una mica més endins.