divendres, de febrer 26, 2010

Mataró amb Haití

Els propers dies s'ha previst un munt d'activitats, a Mataró, per recollir fons per a la reconstrucció del páís antillà. De fet, algunes ja s'han fet. Les primeres activitats van tenir lloc el passat diumenge 21 amb un partit de futbol a 7 i una cursa solidària. Un munt d'entitats van veure's interpel·lades pel fet i van decidir organitzar-se i posar-s'hi a treballar. Només això és un símptoma de la capacitat de la gent i de les seves entitats (aquestes que costa tan poc de criticar), especialment els sues dirigents més joves, de mobilitzar-se per una causa noble, que va molt més lluny de nosaltres però que sentim com a pròpia. Us deixo amb el programa d'activitats previstes i espero que ens hi veurem.
:
Dissabte 27 de febrer
Actuació: Gospel VIU [podeu fer difussió des del Facebook]
A les 21.30 h a la Basílica de Santa Maria.
Organitzat per: Fundació Grup Tercer Món Mataró.
Preu entrada: 10 euros.

Divendres 5 de març
Conferència: “La resposta de la Creu Roja en Emergències Humanitàries”.
A les 20 h al Centre de Solidaritat i Cooperació “La Peixateria”.
Organitzat per: Creu Roja Mataró.

Dissabte 6 de març
Xocolatada i activitats infantils als mercats de Mataró
De 10 a 13 h
A la plaça de les Tereses, al Mercat del Palau (carrer d’Enric Prat de la Riba), al Mercat de Molins (Ronda de Frederic Mistral), al Mercat de Cerdanyola (avinguda de la Gatassa cantonada amb el passeig de Ramon Berenguer III), al Mercat del Pla d’en Boet (carrer de Francesc Layret cantonada amb el carrer de Puig Pidemunt).

De les 17 a les 22 h
Lloc: Foment Mataroní
Preu de l'entrada 2 euros. [Podeu fer-ne difussió des de Facebook]
Festival benèfic “Mataró amb Haití”amb l’actuació de les entitats: Acadèmia Alba Hayal, Acadèmia de ball Loli Granados, Asoccciació Cultural Andaluza Hermandad La Armonia, Ballet Sangre Gitana, Ballet de Susana Salvador, Banda Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno, Casa de Andalucía a Mataró, Casa Cultural Sabor Andaluz, Casal Argentino de Mataró, Centre Cultural Rocafonda, Club Gimnàstic Mataró, Gimnàs Halteres i la companyia Trànsit Dansa.

Diumenge 7 de març
Caminada per Haití [Podeu fer difussió des de Facebook]
De les 08.30 a les 12 h
Des del Parc Central fins a la plaça de Santa Anna.
Organitzat per: Dones Vista Alegre
:
Foto: Xavier Pallàs, el regidor Carlos Fernández i Alberto Barrientos en un moment de la roda de premsa de presentació (Ajuntament de Mataró)
:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

si, pero de la noticia del dia, de la declaracio com a imputats devant el jutge, ni un mot.

si hages estat la competencia qui es veies en el trangul, seguint la costum hauries fet un article a tota plana.

pero es clar, si et toca a tu no. Quina barra. No es d'extranyar que el tercer problema dels catalans sigueu els politics. A aquest pas no acabareu en copar el primer lloc. ¿I després que tindrem que fer?. ¿Potser asaltar la bastilla?

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
D'aquest tema n'he parlat a bastament. Em sembla que no tinc res a afegir.