dijous, de febrer 10, 2011

Baron comença la cursa

En el moment que llegiu aquestes ratlles ja s'haurà acabat l'acte de proclamació del candidat socialista a l'Alcaldia de Mataró, que recau en la persona de Joan Antoni Baron, com dictaminà l'Assemblea amplíssimament aquest dimarts al vespre. Hi ha ganes, ho noto. Hi ha ganes al PSC, molta il·lusió pel que estem fent i pel futur. N'hi ha entre la ciutadania, ho percebo. D'una banda, en tots aquells que reconeixen el lideratge de Baron, un lideratge més a prop de la gent que no el d'aquell qui, al capdavant, mai es gira; el lideratge dels entrenadors, perquè la ciutat faci els gols.

De l'altra banda, perquè el projecte de Baron, el de les seguretats del que sap on va i el capaç de seguir innovant, genera complicitats molt més enllà del PSC. I volem que aquest més enllà sigui el que guanyi, el que porti la majoria a ser representada amb força pels reptes que tenim. Són molt difícils, però no pas impossibles.

I, per últim, en front del projecte de l'Alcalde només hi ha crítica de vol gallinaci, en un Mora incapaç de dir res de nou, obstrucció interessada com la que practica la Cup contra El Corte Inglés (amb l'anuència de l'oposició), baralles i querelles com les del PP i els seus trossos.

Comencem la cursa. La volem fer amb la gent, amb tota la gent que creu que el Mataró dle progrés val la pena. Us hi esperem.