dissabte, de febrer 12, 2011

Ronda Barceló: un nou impuls

El darrer Consell d'Administració de l'empresa municipal Pumsa va encarregar que s'activi la venda de 4 solars a la Ronda Barceló, a Mataró, per poder endegar les promocions previstes d'habittges de protecció oficial en aquest àmbit (el primer polígon del sector) amb la idea, d'una banda, de prosseguir amb el Pla d'Habitatge previst i, de l'altra, d'animar aquest àmbit.

Es tracta d'un sector que ha de veure una gran transformació; ha d'acostar la ciutat al Sud i ha de lligar els pols que s'albiren al seu costat (el centre potent, El Corte Inglés o el front marítim), esdeveninet per si mateix un altre potent pol d'atracció. Una torre singular presidirà l'avinguda.

Els propietaris del sector, especialment els més petits, estan tan o més preocupats que l'Ajuntament per assegurar el futur de la Ronda, encallada per la crisi econòmica que afecta especialment el sector immobiliari. La divisió en polígons o l'endarreriment dels cobraments dels costos d'urbanització o la rebaixa de costos externs són algunes de les mesures que hem previst per acostar-nos, a la sortida de la crisi, amb totes les garanties possibles pels propietaris. Però hi ha d'haver altres mesures, les que corresponen a l'actuació pública en primer lloc. I aquesta d'avui n'és una.

Podeu veure'n les característiques a la nota, aquí.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per una cosa o altre, sempre sortiu guanyat els mateixos.
Bassas explica lo que lis esteu fent aquesta pobre gent, i quines solucions lis doneu. Sigues sincer.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim
Els mateixos? Qui?
El que estem fent és no girar els pagaments dels costos d'urbanització fins que no millorin les expectatives, alhora que permetent el manteniment de les activitats que hi ha. Sóc sincer.