diumenge, d’abril 20, 2014

Sant Jordi 2014 a Fragmenta



Au, avui auto-bombo. A Fragmenta tenim una por terrible d'avorrir-nos i, o bé nosaltres o bé a iniciativa d'altres malalts com nosaltres, hem muntat una sèrie d'activitats per Sant Jordi, i els dies immediatament següents, adreçades als que també pateixen d'al·lèrgia a l'avorriment. Aquí us les poso perquè no em perdonaria pas que us passessin per alt.

Fragmenta muntarà de nou una parada per Sant Jordi; enguany a a la Plaça de la Virreina, al barri de Gràcia, a Barcelona. Cada comprador serà obsequiat una rosa artesanal de cartró amb un fragment literari. La taula serà compartida amb Edicions de la Ela Geminada i Obrador Edèndum, de la mateixa manera que ho farà a la Rambla de Girona, amb una altra parada conjunta. El Dia del Llibre és ple d'activitats.

Josep Rius-Camps, professor emèrit de la Facultat de Teologia de Catalunya, signarà exemplars del llibre Converses amb Josep Rius-Campsd'Ignasi Moreta, doctor en Humanitats i editor de Fragmenta. Serà el dimecres 23 d'abril, dia de Sant Jordi, des de des 11 del matí fins a les 12 del migdia, a la Llibreria Claret (Llúria 5, Barcelona). A les 12:30 i durant una hora més, Rius-Camps i Moreta signaran exemplars del mateix llibre a la parada deFragmenta a la Plaça de la Virreina, al barri de Gràcia també de Barcelona. A les 13h, de nou a la Llibreria Claret, un altre autor de FragmentaFrancesc Torralba, signarà, entre d'altres, exemplars d'Els mestres de la sospita. Marx, Nietzsche, Freud (2007), títol que ha estat publicat en castellà (2013).
24/04/2014 19:00Raquel Bouso parlarà d'"El zen" a Mollet
Raquel Bouso, doctora en Humanitats per la UPF, presentarà el llibre El zen, (Fragmenta, 2008, versió castellana de 2012 Zen)a la Biblioteca Can Mulà (C. Alsina, 1) de Mollet del Vallès.
24/04/2014 19:30"¿En què creiem avui?", taula rodona amb Lluís Duch, Amador Vega i Carles SalazarCreences, mites i religions en la societat contemporània
El dijous dia 24 d'abril, a les 19.30 h, a la sala Verdaguer de l'Ateneu Barcelonès (Canuda 6, Barcelona) s'hi celebrarà la taula rodona "¿En què creiem avui? Creences, mites i religions en la societat contemporània", amb al participació de Lluís Duch, antropòleg i monjo de Montserrat; Amador Vega, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra i Carles Salazar, catedràtic de la Universitat de Lleida. Serà moderada per Ramon Alcoberro, professor de la Universitat de Girona i ponent de la secció de Filosofia de l'Ateneu Barcelonès, entitat organitzadora.


25/04/2014 19:00Carles Salazar presenta "Antropología de las creencias" a Lleida
Carles Salazar, catedràtic d'antropologia de la Universitat de Lleida, presentarà el llibre Antropología de les creencias(en català, Antropologia de les creences) en aquesta ciutat. Serà el divendres dia 25 d'abril, a les 19h a la sala Jaume Magre (IME) (carrer Bisbe Torres, 2, Lleida), en un acte organitzat per l'Associació Unesco de Lleida.
Victoria Cirlot, Juan-José López Burniol, Teresa Pujal i Francesc Torralba participaran al cine-fòrum de presentació del documental "Clara d'Assís i Pedralbes. L'ancoratge urbà en l'eternitat", de Francesc i Joan Grané, després del passi del film. L'acte se celebrarà el dimarts dia 29 d'abril, a les 19h, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes(Baixada del Monestir, 9, Barcelona). És necessari confirmar l'assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.
I ja us podeu inscriure a aquesta activitat del maig
Dissabte, 24 de maig de 2014 | Casa d'Espiritualitat Sant Felip Neri | Barcelona
Programa: Cliqueu aquí. Inscripcions, aquí.