dimarts, de novembre 15, 2005

Ferran, Àlex i el ball

Ferran i Àlex
:
Avui, dos blocaires més de Mataró. Direu que ja no és notícia, bé perquè és com si parléssim que hem descobert nous cangurs a Austràlia (sí, Mataró ja és coneguda com a ciutat blocaire) i perquè, de fet, tots dos fa temps que postegen. Però fins ara en Ferran Asencio, bon amic i militant de la JSC i del PSC, un home-cyborg total (es desenvolupa com peix a l'aigua en aquest enigmàtic món de la xarxa i de la tecnologia), aquest paio de la foto exhibicionista d'aquí al costat, no s'ha donat a conèixer en societat. I l'Àlex Vidal, amb discreció, va fent un bloc que, especialment, omple de comentaris dels llibres que llegeix. L'Àlex és un periodista (ja dic jo que això dels blocs pren una revolada periodístico-política) que conec fa molts anys perquè vam compartir l'adolescència als escolapis. En fi, haurem de llegir-los.
:
M'agrada ballar
:
"Sovint (...) es confon el ball amb l'acrobàcia (...). Per ella, el ritme és un estímul que cal xuclar com un carburant capaç de general moviment i plaer. I aquest moviment ha de crear alguna cosa tangible, de la mateixa manera que la llum elèctrica es transforma en llum o en escalfor. I, a més a més, aquesta dama ha de ser l'expressió, com més fidel, millor, de la personalitat i del talent del ballarí"
:
Sergi Pàmies, L'instint, Ed. Quaderns Crema, Barcelona, 1998 (6), p. 157.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'Alex Vidal em fa l'afecte q el conec...se d'un aficionat al Barça q és diu igual i és periodista (va comentar-m'he fa temps que tenia blog però hi escrivia poc) així q deu ser ell. Ja li preguntaré quan el torni a veure.

I per cert, la setmana vinent, ens veurem...

Àlex Vidal Vidal ha dit...

Bé, sembla que hi ha algú que em coneix gràcies a aquest element comú que aplega moltes persones diferents, que és el Barça. Doncs potser sí que sóc jo qui coneixes. O no. Vet aquí que ja tenim un misteri per solucionar.
De fet, no només tenim una cosa en comú. En tenim dues. El Barça i el fet de llegir el bloc d'en Ramon.