dimecres, de novembre 30, 2005

Nou Oriol, nou regidor, nou socialista i nou mataroní


En fi, que l'Oriol Batista s'afegeix a la imparable llista de blocaires que ja té diversos oriols, que no té gaires regidors (mataroní, només jo el precedia), que ja té força socialistes (socialistes-xarxistes) i no diguem de mataronins. També incorpora altres identitats que ell mateix s'autocensura amb una prevenció del tot postmoderna (ja se sap, som fragments) però en salva una: la de neo-convers al món blogger. Com que aquets són els pitjors, aventuro que ens ho passarm bé. L'Oriol (a la foto), regidor de Benestar Social, Salut i Consum, regidor també del Pla de Nova Ciutadania i del Pla Integral dels barris de Rocafonda i El Palau (té alguns càrrecs més, però són derivats d'aquests), va entrar a la llista de les eleccions municipals de 1999 com a independent. Puc dir amb totes les de la llei que era un fitxatge (no un fitxa, eh?), donat que ens admirava la seva dedicació i el seu discurs en el món de les polítiques socials. Ha demostrat ser molt bon regidor, torejant temes bastant emprenyadors que ha resolt amb èxit i reconeixement. Com a blocaire, ja veurem. Jo també apostaria que ho farà bé.

4 comentaris:

Xavi Amat ha dit...

Home, amb els anys que heu tardat en adonar-vos que tenir una ràdio municipal era necessari, veig que ara tots us poseu les piles amb això dels mitjans de comunicació... En fi, a veure si no feu servir tant els blogs per a propaganda del partit i més com a "desfogament i creixement personal...". De bon rollo, eh!

Ramon Bassas ha dit...

Xavier

Tens raó, encara que jo distingiria entre les iniciatives personals (que cadascú orienta com vol) de les institucionals. I fins i tot de les de Partit,m que té els seus canals de comunicació propis. En general, però, i no tan sols en el món polític, cal més comunicació, més relació, més contacte.

Sobre això darrer de la propaganda, no sé a què et refereixes. Puc parlar per mi i tinc per costum dir el que penso, i com ho penso, guardant les formes i callant-me algunes coses, ho reconec. Si propaganda ve de propagar una cosa, sí, tots en fem. És que un bloc propaga coses.

Lo del desfogament, si de cas, ho deixo en altres àmbits que la privacitat m'impedeix d'explicar-te així en públic. Lo del creixement, ja sé que va en segones, els alts sou així, ja ho deia Napoleó... :)

Xavi Amat ha dit...

Ei, Ramon! Que de veritat que això del "creixement personal" no anava amb segones! He posat la frase entre cometes perquè no sé on coi vaig llegir que els blogs podien servir per a això, però no anava amb segones! Fins ara.

Ramon Bassas ha dit...

Xavi,
Era una broma. És que trobo que a tots ens falta una mica més de sentit de l'humor, quan escrivim...
RB