dijous, de novembre 03, 2005

Ple | Rubalcaba | Felip

Ple ràpid
:
Avui hi ha hagut Ple a l'Ajuntament, un Ple farcit de consensos (sobre els judicis sumaríssims, sobre el Quart Cinturó, sobre la situació dels subsaharians després dels fets de Ceuta i Melilla, sobre el llenguatge de sords, en la majoria de dictàmens i propostes, etcètera). I un Ple relativament ràpid, abans de les 10 ja érem fora. Habitualment ens estem entre una hora i dues més...
:
Rubalcaba
:
Un altre dels discursos que tothom em comenta, del Ple del Congrés d'ahir, és el d'Alfredo Pérz Rubalcaba, portaveu socialista. Aquí el teniu en versió resumida (d'Europa Press) en versió complerta.
:
Felip
:
El nou cap de l'ABP dels Mossos d'Esquadra de Mataró, l'inspector Felip Garcia (a la foto, de Sergio Ruiz), ofereix avui una interessant entrevista a capgros.com. És un veterà de la ciutat, ens coneix, i el coneixem. És un professional molt bo al capdavant d'una àrea molt eficaç, puntera en el model de coordinació amb la Policia Local que ha esdevingut model arreu de Catalunya. L'editorial del mitjà així ho confirma. Quan llegeixo els fets de París, en els que la mort de dos adolescent i una violència soterrada a autèntics ghettos és utilitzada en la lluita per la nominació presidencial de la dreta, penso que el nostre model social, i policial, per sort, és anys llum, per sort. A més, l'inspector Felip Garcia és una persona molt simpàtica ...i lector d'aquest blog, segons em consta.