dimecres, de desembre 21, 2005

TecnoCampus i projectes

L'hora del TecnoCampus
:
Avui s'ha presentat el que serà la seu del projecte TecnoCampus Mataró, a una banda d'un nou polígon mixte que s'està fent al Rengle, prop del mar. La seu, un complexe que acollirà nombroses empreses i serveis, i un centre universitari fruit de les dues actuals escoles universitàries (sí, senyors, a falta d'una en tenim dues, un altre dia haurem de recordar gràcies a qui), ha estat dissenyada pel despatx de l'arquitecte Oriol Bohigas i és una de les aportes estratègiques de la ciutat, aquest Mataró que ha estat sempre pioner en les revolucions industrials dels darrers segles i que ara, immers en l'àrea econòmica més potent del Sud d'Europa, ho vol tornar a ser. Aportant talent, esforç, innovació ...i diners, és clar.
:
Un 2006 ple de projectes
:
Avui també hi ha hagut el tradicional dinar de Nadal de l'Alcalde amb la premsa local (a la foto, de Sergo Ruiz). L'alcalde ha fet gala d'un conjunt d'actuacions destacables, de nous equipaments, de l'actuació al Port, les reformes urbanes, etcètera. I ha anunciat importants i actuacions "dignes de memòria" pel 2006, de la que el que explicava més amunt n'és una mostra ben palpable.

3 comentaris:

Pedro ha dit...

Tercer premi eh, no us queixareu.

Ramon Bassas ha dit...

A mi no m'a tocat, però vaja, sempre va bé que la sort toqui de prop....

Núria Aguilar ha dit...

Voldria insistir en l'importància del Tecnocampus, de les seves possibilitats per la ciutat, que segur que l'Alcalde ha remarcat, els llocs de treball cualificat i amb valor afegit que pot representar. No oblidem que hi ha molts joves mataronins que s'estan formant amb matèries científico-tècniques, i que seria una llàstima tenir una "fuga de cervells".
(A mi tampoc m'ha tocat res!)