diumenge, d’octubre 15, 2006

15 d'octubre

Avui, dia de Santa Teresa d'Àvila, aniversari de l'afusellament de Companys, trentè aniversari del míting del PSC (C) a Mataró, començarem, a mitjanit, la campanya electoral. Podrem dir vota, vaja. Els socialistes de Mataró farem festa grossa homenatjant els nostres referents. De nosaltres, avui, a tot el poble de Catalunya, a partir d'ara i fins el dia de les eleccions.
:
Aquest matí, davant el monument de Molsosa (l'altre), Bou i Joseph amb el medalló de Jordi Arenas, al Pla d'En Boet, hem fet una minuts de treva davant la memòria del president màrtir. El president dels treballadors al qual dedicarem la victòria el proper dia 1. A ell i a Reventós, dedicarem tot el que cal fer, en pau, per la Catalunya social que van somniar i que ens han llegat de fer.
:
Lluitant contra el temps, trobaré un foradet pel meu particular Diari de Campanya, al que anomenaré Esperant Tots Sants, un títol que, a diferència del de Beckett amb Godot, al final Tots Sants es presentarà.
;
Mentretant, i per començar, avui he arxivat el DVD (DaViD?) de la vergonya (o de la por) on acostumo a posar aquestes coses, contribuint a engruixir les xifres de residus. M'ha arribat tard el sms que em recomanava de tornar-lo a CiU. Ja els hi tornarem. En forma de victòria de Montilla i, amb ell, de la Catalunya oberta i de progrés.

15 comentaris:

Pedro ha dit...

O sigui que el critiques sense haver-lo vist. últimament estàs que et surts, posant al mateix sac violents i no violents i ara criticant coses que no saps què són.

Jaume P ha dit...

Tinc el dubte de si estas d'acord amb que la llei de la memoria no anul·li el judici sumaríssim a Lluis Companys.
Tot plegat encara manen els mateixos allà, governs espanyols i espanyolistes com el de ZP que tenen molt poca sensibilitat amb els nostres referents, oi?

Jordi ha dit...

catalanisme social: intentar censurar la publicació d'un dvd crític amb el govern.
catalanisme social: el candidat perd els papers quan l'entrevisten i l'apreten una mica, i demana que es censuri aquesta informació.
Que grans que sou, les esquerres, i que bons!

Anònim ha dit...

El que sap més greu és que això que guanyareu no us ho creieu ni vosaltres, que esteu fent tots els possibles per perdre... l'entrevista al Montilla de la Vanguardia, deliciosa.

Ramon Bassas ha dit...

- Pedro
Qui t'ha dit que no l'he vist?

- Jaume
Tinc entès que hi ha obert un altre camí. No, no manen els mateixos, potser que t'informis.

- Joki i Mª Àngels
L'error de Montilla és haver concedit una entrevista a un senyor que no respecta els mínims codis deontològics. La nostra aposta és al de guanyar i la de governar.

Dessmond ha dit...

El que em sorpren de tot plegat és la reacció dels polítics, que ha esta molt desmesurada.
A la gent "del carrer", el dvd no els descobreix absolutament res. I aquesta por escènica d'ERC i PSC l'únic que ha fet és fer guanyar mediàticament l'inici de campanya a CiU.
Estic molt sorprés. De debó. Mai m'ho hagués pensat.

Ramon Bassas ha dit...

- Dessmond
Si només hagués estat la reacció dele smés polititzats... però és que pertot se'n parla, fins i tot aquells que mai parlen de política. I, fora dels més pro-CiU, no conec ningú al que li hagi agradat. És l' efecte boomerang.

Anònim ha dit...

Srs. sociates del PSC-Mataró, anèu avuì diumenge, a les botigues(aprofiteù que som obertes) dels moros de Rocafonda i Cerdanyola, i els i fèu el "porta a porta", li demanèu tots els vostres vots, a camvi i com agraiment els i'esteu deixant que OBRIM PER VENDRE tots els diumenges???.
I els d'aqui (inclos els xinesos) que RESPECTEM i TAMQUEM!!! ja que existeix la normativa de la Generalitat dels horaris comercials, que ELS NO RESPECTAN amb l'ajuda de la "vostra aprovaciò governamental socialista",,, (baron, bassas, etc., etc..) ¿¿a que no tenìu collons??, de ferlos TANCAR!!!, o tots moros, o tots cristians!!!.
Politics sociates, sòu una colla de falss, hipòcrites i mentiders!!!.

Ramon Bassas ha dit...

- Dependenta,
Bé, avui és dilluns. Fora d'això, et prego que si ets coneixedora de cap comerç que incompleix la Llei d'Horaris Comercials (que no hem fet a Mataró, per cert), ho denunciïs. T'asseguro que serà sancionada. No seria la primera ni a darrera. Ah, i això es pot fer sense insultar. Gràcies.

Anònim ha dit...

(que no hem fet a Mataró, per cert),.......... """que hem fet el Nostre TRIPARTÌ""",.... finalitza la frase, Ramon Bassas.

....ho denunciïs.)... s clàr, amb aquest païs (que voleù governar)....el ciùtadá tè d'denunciá, i vosaltres els politics falsos (QUE NOMES JUSTIFIQUEÙ el vostre GRAN sou) mireù cap ALTRE CANTÒ,...i els hi'deixeu fet tot amb aquests nouvinguts.
Amb canvi, si algù d'aquì...., li envies els teus agents, que i som a la teva servitut,.. ¿¿¿perquè no els envies a fer una volta per allà i amb les TEVES ORDRES????.

Et torno a dir, Ramon: Amb ells NO TENIU COLLONS!!!!!,anèu aquests 2 diumenges pròxims a les eleccions,(aprofiteù que som TOTES,TOTES,TOTES,TOTES LES BOTIGUES D'MOROS obertes TOT, TOT, TOT l'any) de Rocafonda i Cerdanyola de MATARÓ, i els i fèu el "porta a porta", li demanèu tots els vostres vots, a camvi i com agraiment els i'esteu deixant que OBRIM PER VENDRE tots els diumenges DE TOT, TOT, TOT L'ANY!!!!!!!.

Politics del TRIPARTÌ, amb aquets fets que esteù PERMETIN,...aquest serà el futur païs que voleu governar,...sòu una colla de falsos, hipòcrites i mentiders!!!.

Ramon Bassas ha dit...

- Dependenta,
la Llei va restringir els horaris de l'anterior legislació, molt més oberta, que havia fet el PP. però fes la prova: si algú incompleix la Llei (compte: hi ha comerços que se'ls permet obrir en festiu) denuncia'l i veuràs com serà sancionat. Mira que és senzill. A veure si així se't treuen els prejudicis.

Anònim ha dit...

La ley y normativas para todos es igual, JE,JE,JE,JA,JA,JA,
¿os acordais de la ley y NORMATIVA MUNICIPAL de antenas parabólicas?.
Mirar las fachadas donde viven los moros en barrio Rocafonda y Cerdanyola,
¿¿¿sres. politicos, porque no le echais cojones de enviarles a los celadores de la vía pública-urbanismo, o es que son ciegos y no las ven???, y vosotros políticos gobernantes del PSC-Mataró-Tripartit, vosotros como representantes de los ciudadanos tampoco las veis??, o no os interesa verlas en las fealdades de las fachadas de viviendas de los moros, creando güetos????.
Vaya gobierno municipal!!!!!
Politicos hipócritas y falsos, a vosotros quereis que os votemos????, Monti-JA,JA,JA,JA.
Una antena para satelite que yo montè en un balcon a uno de aquì al Centre-Rodalies, el ajuntament de Mataro le envió un requerimiento para quitarla,, ¿donde està la igualdad ante la ley¿¿¿

un antenista, de aquì, claro!!!

Ramon Bassas ha dit...

- Antenista,
Bien. Ahora va de antenas. Pero te digo lo mismo, tú denuncia y verás lo que se hace. Ponme a prueba. Además, desde fuera, ¿cómo se sabe de qué raza es la gente?

Anònim ha dit...

Además, desde fuera, ¿cómo se sabe de qué raza es la gente?
........eso es lo que sabes decir, abras sudado mucho para decirlo.
NO HACE FALTA SABER LA RAZA QUE ES..... aplica la normativa que TU Y EL TRIPARTIT votasteis en pleno en el ayuntamiento.
Otra vez con lo mismo, denuncia, denuncia, denuncia, y tú no los quieres denunciar O NO QUIERES TRABAJAR, GANDUL!!! CHUPON!!!!

Un antenista, de aquí, claro.

Ramon Bassas ha dit...

- Antenista.
En fin, lo dicho, se ve que tu educación no mejora. En cualquier caso, sé muy bien que cuando la policía levanta actas de incumplimento de ordenanzas, éstas se tramitan en forma de sanción. Tengo a conciencia muy tranquila. No sé tú; ya sabes que si eres testigo de una irregularidad debes denunciarlo; entonces tendrás la prueba de lo que te digo. Si es lo que buscas.