divendres, d’octubre 20, 2006

Esperant Tots Sants - V

nom
:
Vinc d'un acte al barri de Rocafonda, ple, amb la candidata Consol Prados i l'alcalde Joan Antoni Baron, i el company Juan Antonio Garcia, un regidor de Cornellà que ens ha vingut a parlar de Montilla. Vegeu la foto, de Q.M. Consol i Baron han insistit en la necessitat de fer polítiques de progrés a Catalunya, especialment per barris com Rocafonda, el que inspirà el model de la Llei de Barris (sí, aquella que es van negar a fer el PP i CiU quan el PSC ho demanava a la legislatura anterior).
:
Ara, debat a TV3. Demà mercats i un acte de la JSC a la Plaça d'Andalusia. Un mai no parar.

:
Material de campanya
:
De l'acte de Mataró, dimarts, avui hem penjat al web del PSC els vídeos fragments de les intervencions de José Montilla, la del conseller Joan Manuel del Pozo, la de l'alcalde Joan Antoni Baron i les preguntes al candidat. La tecnologia actual permet coses com aquestes, inimaginables fa uns anys, i que permeten, a banda dels muntatges que aquests dies corren per internet, fer córrer la infromació a tot arreu.

Per cert, ni preguntes, i vídeos ni res es podrà fer a Artur Mas, que ha decidit ignorar Mataró i el Maresme en aquesta campanya on, a diferència dels altres aspirants, no realitzarà ni un sol acte de campanya a la ciutat. Per compensar, la setmana que ve ens envien al soci del pressumpte capo de la màfia russa a parlar del programa de CiU sobre economia. No és un acudit.

Nosaltres, al programa. Aquests són els nostres principals compromisos. I no ens cal anar a cal notari. Els socialistes, complim.