dilluns, d’octubre 23, 2006

Esperant Tots Sants - VIII

nom Jo, Baron, Bello i Amor a l'acte del vespre (Foto: QM).
:
Avui, dinar a Alella amb Manel Nadal per presentar el programa d'infrastructures de mobilitat a la comarca, que n'està molt necessitada i, fins a l'arribada del Govern d'esquerres, no s'havia pres seriosament.
:
Al vespre, després del porta a porta, he presentat un acte amb les entitats mataronines de cultura popular amb l'Alcalde Baron i el Director del centre de Cultura Popular i Tradicional de la Generalitat, Ferran Bello (que fou rebut amb cara de fàstic pels nacionalistes quan va ser nomenat al saber-se la seva relació amb entitats andaluses). Vegeu la foto. Bé, un èxit, la sala plena d'un centenar de persones i amb els nostres ànims ben amunt.
:
Llegiu què diu Jordi Garcia-Soler avui a ElPlural.com sobre l'efecte Montilla.
:
Material de campanya
:
nom
:
Hem dit que la campanya ha de servir menys d'agitació, menys d'espectacle, i més de reflexió, de contrast de propostes. Per això us proposo algunes "petites diòcesis" diàries del programa resumit del que el PSC i Montilla proposem de cara a les eleccions del proper dia 1. Avui en matèria d'economia i teixit productiu, a les portes d'un dinar, demà, amb empresaris catalans i amb una bona presència de maresmencs, amb Montilla i Zapatero. També us proposo llegir-vps les nostres propostes sobre l'impuls al municipalisme, fent de la col·laboració instituccional la marca del país. La tercera mirada d'avui és sobre la futura Llei de Serveis Socials, la primera que volem aprovar al Parlament de catalunya. I, per acabar, la nostra proposta sobre Universitats, el centre del coneixement i del progrés de país.
:
Dos anys comptant visites
:
Avui fa dos anys que l'amic Xavier Cugat em va posar un sitemetter al bloc (no, no és res sexual) i vaig començar a comptar les visites que hi rebia, una experiència al·lucinant. Aquesta setmana arribaré a les seixanta-vuit mil visites i a les vuitanta-cinc mil pàgines servides. Vaig fer un salt important cap al setembre de 2005, situant les visites en un llindar oscil·lant enrte 900/1000 visites setmanals. Em sembla que va ser al maig d'enguany quan vaig assolir el rècord mensual, prop de 4.500 visites i un miler més de planes servides. En aquell mes també hi ha la setmana més activa, la que acabava el dia de la mare de Déu de maig de 2006, on recollia 1141 visites i 1419 planes servides. Mai no hauria dit que em sortís tan barat fer un magazín personalíssim com aquest. I que tingués tants lectors. Gràcies!
:
Generació bloc?
:
nom Foto: Gabriel Massana.
:
Això em ve a pèl per recomanar-vos la lectura de l'article de dissabte de Manuel Cuyàs a El Punt sobre la suposada irrupció d'un "generació bloc". Caram, a veure si al final ens ho creurem i semblarem una mena d'imparables qualsevol... Però en fi, us el recomano ni que sigui per veure la cara d'astorament de la generació anterior davant un fenomen que els costa una mica de comprendre (com a mi, ves). Però amb dues objeccions: una, que la força i influència del contingut dels blocs a la societat és molt incipient, molt esbiaixada. I dues, que en Cuyàs no deu llegir gaire blocs, o veuria l'amplíssima difussió que tenen entre els socialistes.
:
En fi, en parla en Saül Gordillo, que fa una enquesta entre els blocaires: com és que pràcticament no hi ha dones com autores de blocs?
:
per cert, al Presència de diumenge, com vaig avançar, surt aquest bloc recomanat pel propi Saül i per Iceta en un reportatge sobre blocs i política. Segurament l'amistat i l'afecte que els tinc els traeix. Gràcies, de tota manera.
:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Més que per la relació amb entitats andaluses no pots er que Bello fos mal rebut per la seva relació amb el foro Babel?
Ah no, també podria ser per les llonganisses que va repartir al Parlament...

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Estava claríssim: era per això primer. I quen la diputada Carme Laura Gil li va veure la botifarra, encara es va espantar més.

Jordi ha dit...

Que en sou d'hipòcrites els sociates, anar criticant el DVD de CiU, i ara resulta que la junta electoral central us fa retirar la revista "Info Catalunya" perquè és clarament partidista.
Quants diners públics us heu gastat per fer aquest panflet partidista pro tripartit durant la campanya electoral?

Ramon Bassas ha dit...

- Joki
Tan penedits esteu del DVD que aneu al darrere de qualsevol comparació? Si vols, ho fem, comparem-ho. A veure quin supera el llindar deontològic.